Billeje i Erfurt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Erfurt

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Erfurt der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Erfurt

Sixt Biludlejning i Erfurt

Sixt Biludlejning i Erfurt

Sixt Biludlejning Erfurt ligger i det centrale Tyskland. Byen er en af landets gamle kulturelle højborge, der emmer af historie og spændende arkitektur. Med en udlejningsbil fra Sixt har du optimale forudsætninger for at mærke historiens vingesus, og du bliver uden tvivl glad for, hvor nemt det er at komme omkring, når du tilvælger billeje i Erfurt hos Sixt. Det er nemlig ikke kun byen, der lokker mange rejsende til. Erfurt ligger i et område, hvor det er oplagt at tage på dagsture til bl.a. de skønne nabobyer Weimar, Jena og Eisenach. Når du lader os stå for transporten, kan du glæde dig til et ophold i Thüringen med tysk kultur, når det er allerbedst! Erfurt er en historieelskers drøm. Den gamle middelalderby hører til blandt de mest velbevarede i Tyskland, og når du besøger byen, må du under ingen omstændigheder snyde dig selv for at opleve det gamle fæstningsværk Zitadelle Petersberg fra det 17. århundrede, Krämerbrücke med bindingsværkshuse på hver side samt den gotiske Erfurt katedral. Det er selvfølgelig kun et udpluk, for her er der nemlig masser af historie til flere ferier. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Erfurt har du desuden nemt ved at tage på dagsture i området, og især middelalderborgen Wartburg ved nærliggende Eisenach er lidt af et mustsee. Derudover ligger den gamle kulturby Weimar kun en kort køretur væk, og her kan du opleve Bauhausarkitekturens historie på det lokale museum samt se, hvor digterne Goethe og Schiller boede. Interesserer du dig for filosofi, bør vejen også gå forbi Nietzsches arkiv. Med udgangspunkt i Erfurt og med Sixt Biludlejning som din rejsemakker er der med andre ord lagt op til en tur med nogle af Tysklands greatest hits, og vi glæder os til at være en del af opholdet.
Det rigtige valg til en alsidig tur

Det rigtige valg til en alsidig tur

Vælger du billeje i Erfurt, kan du med fordel vælge Sixt og mikse vores mange tilbud. Vores store brancheerfaring og knowhow har gjort os til et af branchens stærkeste kort, og her kan du som altid se frem til førsteklasses biler til gode priser samt en venlig og imødekommende service. Alle Sixtbilerne er optimerede fra A til Z, og de kommer fra et væld af forskelligartede kategorier, der giver dig masser af valgfrihed. Vil du leje bilen hos os, kan bestillingen enten gå via vores hjemmeside eller telefonlinjen, hvor vi er klar med masser af vejledning.
Show more
Godt at vide når du lejer i Erfurt
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Erfurt?
For at leje bil hos SIXT i Erfurt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Erfurt.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Erfurt?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Erfurt. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 514 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Erfurt
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Erfurt?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Erfurt?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Erfurt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Erfurt

Vis mere