Billeje
Erfurt
Oversæt
Tyskland // Erfurt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Erfurt: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Erfurt ligger i det centrale Tyskland. Byen er en af landets gamle kulturelle højborge, der emmer af historie og spændende arkitektur. Med en udlejningsbil fra Sixt har du optimale forudsætninger for at mærke historiens vingesus, og du bliver uden tvivl glad for, hvor nemt det er at komme omkring, når du tilvælger billeje i Erfurt hos Sixt. Det er nemlig ikke kun byen, der lokker mange rejsende til. Erfurt ligger i et område, hvor det er oplagt at tage på dagsture til bl.a. de skønne nabobyer Weimar, Jena og Eisenach. Når du lader os stå for transporten, kan du glæde dig til et ophold i Thüringen med tysk kultur, når det er allerbedst!

 
 • Erfurt

  Sixt Billeje
  Demminer Str. 6a
  99091 Erfurt

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Erfurt

Erfurt er en historieelskers drøm. Den gamle middelalderby hører til blandt de mest velbevarede i Tyskland, og når du besøger byen, må du under ingen omstændigheder snyde dig selv for at opleve det gamle fæstningsværk Zitadelle Petersberg fra det 17. århundrede, Krämerbrücke med bindingsværkshuse på hver side samt den gotiske Erfurt katedral. Det er selvfølgelig kun et udpluk, for her er der nemlig masser af historie til flere ferier. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Erfurt har du desuden nemt ved at tage på dagsture i området, og især middelalderborgen Wartburg ved nærliggende Eisenach er lidt af et mustsee. Derudover ligger den gamle kulturby Weimar kun en kort køretur væk, og her kan du opleve Bauhausarkitekturens historie på det lokale museum samt se, hvor digterne Goethe og Schiller boede. Interesserer du dig for filosofi, bør vejen også gå forbi Nietzsches arkiv. Med udgangspunkt i Erfurt og med Sixt Biludlejning som din rejsemakker er der med andre ord lagt op til en tur med nogle af Tysklands greatest hits, og vi glæder os til at være en del af opholdet.

Det rigtige valg til en alsidig tur

Vælger du billeje i Erfurt, kan du med fordel vælge Sixt og mikse vores mange tilbud. Vores store brancheerfaring og knowhow har gjort os til et af branchens stærkeste kort, og her kan du som altid se frem til førsteklasses biler til gode priser samt en venlig og imødekommende service. Alle Sixtbilerne er optimerede fra A til Z, og de kommer fra et væld af forskelligartede kategorier, der giver dig masser af valgfrihed. Vil du leje bilen hos os, kan bestillingen enten gå via vores hjemmeside eller telefonlinjen, hvor vi er klar med masser af vejledning.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice