Billeje i Duisburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Duisburg filial

Adresse

Paul-Esch-Strasse 57, 47053 Duisburg, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
06:00 - 18:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Duisburg

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Duisburg Centrum. Sixt er vejen til førsteklasses udlejningsbiler og nyttigt ekstraudstyrtil favorable priser. Vi står klar til at hjælpe dig med alle detaljer omkring din billeje i Duisburg Centrum, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen i denne skønne by i det vestlige Tyskland. Sixt Biludlejning i Duisburg ligger inden for gåafstand fra Duisburg Hochfeld togstation og kan nemt nås med offentlig transport. Fra kontoret er du kun et stenkast fra seværdigheder som Küppersmühle museum, den gamle bydel, zoologisk have eller den botaniske have. Eller besøg nogle af områdets andre spændende byer, såsom Köln, Düsseldorf og Dortmund. Glæd dig til en dejlig bilrejse med stor fleksibilitet.
Sixt Biludlejning i Duisburg Centrum

Sixt Biludlejning i Duisburg Centrum

Sixt har som virksomhed mere end 100 års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og vi går derfor efter at sikre dig både tryghed og komfort på bilrejsen, bl.a. gennem førsteklasses udlejningsbiler. Med billeje ved Duisburg Centrum har du et perfekt udgangspunkt for at udforske byen og Vesttyskland. Du kan frit vælge bilkategori via Sixt Duisburg Centrums alsidige sortiment, som bl.a. dækker økonomibiler og stationcars, gerne med ekstraudstyr. Vores smartphoneapp kan desuden benyttes til bookinger, og kontoret i Duisburg yder endvidere en 24 timers returneringsservice. Vi hjælper dig i bestillingsprocessen og på plads i Duisburg, og vi besvarer gerne spørgsmål om vores biler og om den spændende storby. Vi glæder os til at overrække bilnøglerne til dig.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Duisburg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Duisburg?
For at leje bil hos SIXT i Duisburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Duisburg.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Duisburg?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 629 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Duisburg

Kan jeg booke et langtidslejemål i Duisburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Duisburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?