Billeje i Duisburg

 

Mest populære i Duisburg

* Priserne er udregnet den 02.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Duisburg der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Duisburg

Sixt Biludlejning i Duisburg

Sixt Biludlejning i Duisburg

Tag forbi Sixt Biludlejning i Duisburg, når du vil udforske det vestlige Tyskland. Duisburg ligger i den vestlige del af Ruhrområdet og i regionen Nordrhein Westfalen. Byen byder bl.a. på spændende museer, dejlige parker og nærhed til storbyer såsom Køln og Düsseldorf, så overvej billeje i Duisburg, hvis du vil lette din rejse rundt i området. Sixts biler er moderne, pålidelige og komfortable, så du kan føle dig afslappet og godt tilpas, mens du oplever og udforsker. Tag blot stilling til, hvilken bilkategori der passer dine behov og ønsker. Kontakt Sixt og lad os tage hånd om det praktiske for dig.Duisburg i den vestlige Ruhrregion huser den største indre havn i verden og er et vigtigt forretningsmæssigt centrum. Du kan leje en bil til at køre mellem forretningsmøder eller besøge lokale interessepunkter. Lad f.eks. din billeje i Duisburg tage dig til interessante museer. Søfartsentusiasten kan eksempelvis besøge Museum der Deutschen Binnenschiffahrt, mens den kunstinteressede kan opleve Küppersmühle Museum Grothe Collection. Der er også mulighed for at nyde natur og dyr med et besøg i Duisburgs Zoologiske Have eller slappe af i Kaiserberg Botaniske Have. Nyd udlejningsbilen og kør rundt i det smukke Ruhrområde eller tag på en bådtur på Rhinen. Med et køretøj fra Sixt Biludlejning i Duisburg kan du selvfølgelig også tage længere væk og besøge nabobyerne, såsom Køln med den verdensberømte domkirke. Tag rundt til alle de seværdigheder, du ønsker under opholdet, i den super moderne Sixtbil.
Kvalitetsbiler for enhver smag og pengepung ved Sixt

Kvalitetsbiler for enhver smag og pengepung ved Sixt

Uanset dine rejseplaner under opholdet i det vestlige Tyskland kan Sixts mangfoldige udvalg af premium køretøjer helt sikkert opfylde dine behov. Skal du på familieferie eller grupperejse, kan du f.eks. leje en stor stationcar eller minibus, hvorimod forretningsrejsende eller livsnydere kan vælge en luksusmodel i form af vores lækre sportsvogne. Sixt Biludlejning i Duisburg byder naturligvis også på mange andre bilkategorier, der tæller både smarte økonomibiler og praktiske 4x4. Bemærk venligst, at Sixt kun kan garantere reservation af en bilkategori og ikke af en bestemt bilmodel. Uanset den valgte bilkategori for billeje i Duisburg kan du opgradere med praktisk tilbehør og tjenester. Ved bestilling online eller pr. telefon kan du bl.a. tilføje GPS navigation, en autostol, dækning af yderligere en fører eller fuld kaskobeskyttelse. Lad Sixt tage godt hånd om dig på din bilrejse i Duisburg og omegn. Vi er i øvrigt altid klar med endnu flere alternativer.
Show more

Godt at vide når du lejer i Duisburg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Duisburg?
For at leje bil hos SIXT i Duisburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Duisburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Duisburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Duisburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 819 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Duisburg

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Duisburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Duisburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Duisburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Duisburg

Vis mere