Billeje
Duisburg
Oversæt
Tyskland // Duisburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Duisburg: Sixt biludlejning online booking

Tag forbi Sixt Biludlejning i Duisburg, når du vil udforske det vestlige Tyskland. Duisburg ligger i den vestlige del af Ruhrområdet og i regionen Nordrhein Westfalen. Byen byder bl.a. på spændende museer, dejlige parker og nærhed til storbyer såsom Køln og Düsseldorf, så overvej billeje i Duisburg, hvis du vil lette din rejse rundt i området. Sixts biler er moderne, pålidelige og komfortable, så du kan føle dig afslappet og godt tilpas, mens du oplever og udforsker. Tag blot stilling til, hvilken bilkategori der passer dine behov og ønsker. Kontakt Sixt og lad os tage hånd om det praktiske for dig.

 
 • Duisburg
  Paul-Esch-Strasse 57
  47053 Duisburg

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Duisburg Hauptbahnhof
  Zum Portsmouthplatz 1
  47051 Duisburg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Duisburg

  Sixt Billeje
  Paul-Esch-Strasse 57
  47053 Duisburg

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Duisburg Hauptbahnhof

  Sixt Billeje
  Zum Portsmouthplatz 1
  47051 Duisburg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Duisburg

Duisburg i den vestlige Ruhrregion huser den største indre havn i verden og er et vigtigt forretningsmæssigt centrum. Du kan leje en bil til at køre mellem forretningsmøder eller besøge lokale interessepunkter. Lad f.eks. din billeje i Duisburg tage dig til interessante museer. Søfartsentusiasten kan eksempelvis besøge Museum der Deutschen Binnenschiffahrt, mens den kunstinteressede kan opleve Küppersmühle Museum Grothe Collection. Der er også mulighed for at nyde natur og dyr med et besøg i Duisburgs Zoologiske Have eller slappe af i Kaiserberg Botaniske Have. Nyd udlejningsbilen og kør rundt i det smukke Ruhrområde eller tag på en bådtur på Rhinen. Med et køretøj fra Sixt Biludlejning i Duisburg kan du selvfølgelig også tage længere væk og besøge nabobyerne, såsom Køln med den verdensberømte domkirke. Tag rundt til alle de seværdigheder, du ønsker under opholdet, i den super moderne Sixtbil.

Kvalitetsbiler for enhver smag og pengepung ved Sixt

Uanset dine rejseplaner under opholdet i det vestlige Tyskland kan Sixts mangfoldige udvalg af premium køretøjer helt sikkert opfylde dine behov. Skal du på familieferie eller grupperejse, kan du f.eks. leje en stor stationcar eller minibus, hvorimod forretningsrejsende eller livsnydere kan vælge en luksusmodel i form af vores lækre sportsvogne. Sixt Biludlejning i Duisburg byder naturligvis også på mange andre bilkategorier, der tæller både smarte økonomibiler og praktiske 4x4. Bemærk venligst, at Sixt kun kan garantere reservation af en bilkategori og ikke af en bestemt bilmodel. Uanset den valgte bilkategori for billeje i Duisburg kan du opgradere med praktisk tilbehør og tjenester. Ved bestilling online eller pr. telefon kan du bl.a. tilføje GPS navigation, en autostol, dækning af yderligere en fører eller fuld kaskobeskyttelse. Lad Sixt tage godt hånd om dig på din bilrejse i Duisburg og omegn. Vi er i øvrigt altid klar med endnu flere alternativer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice