Billeje i Bayreuth

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Bayreuth filial

Adresse

Bernecker Str. 65, 95448 Bayreuth, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 14:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Bayreuth

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil ved Sixt Biludlejning Bayreuth, hvis du ønsker lidt ekstra frihed og komfort på rejsen i Tyskland. Bayreuth ligger i Oberfranken i den østlige del af landet og få kilometer nord for den større by Nürnberg. Afhent udlejningsbilen ved vores kontor i det nordøstlige Bayreuth og tag straks på opdagelse. Måske når du at opleve Richard Wagner festspillet, eller måske kører du i stedet i retning af det interessante Richard Wagner museum, hvor du kan lære mere om hans liv og musik. Sixt billeje i Bayreuth giver dig naturligvis også fornøjelsen af at tage på udflugter til dine ønskede destinationer. Sæt eksempelvis kurs mod Nürnberg, der imponerer med sine mange historiske bygninger.
Sixt Biludlejning i Bayreuth

Sixt Biludlejning i Bayreuth

Her hos Sixt er det altid vigtigt, at fleksibilitet og dine behov bliver omdrejningspunktet. Derfor giver medarbejderne hos afdelingen Bayreuth dig eksempelvis mulighed for at returnere udlejningsbilen, når det bedst passer dig. Vi gør desuden vores bedste for at skræddersy bestillingen efter specifikke ønsker ved Sixt Biludlejning Bayreuth, og det kan blandt andet indebære, at du vil tillægge tjenester og ekstraudstyr til bestillingen. Valget kunne nemt falde på GPS navigation i forbindelse med din billeje i Bayreuth, hvis du ønsker at tage på længere udflugter, ligesom det muligvis kan være relevant at få dækning af flere førere under rejsen. Vores biler kommer i forskellige størrelser og designs, fra kompakte og moderne økonomibiler til rummelige og komfortable stationcars, så du lynhurtigt og nemt kan vælge din yndlingskategori til ferien eller forretningsrejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Bayreuth
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bayreuth?
For at leje bil hos SIXT i Bayreuth skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bayreuth.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bayreuth?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 329 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,4)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bayreuth

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bayreuth?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bayreuth?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bayreuth

Vis mere