Billeje i Bayreuth

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bayreuth

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bayreuth der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bayreuth

Sixt Biludlejning i Bayreuth

Sixt Biludlejning i Bayreuth

Udgå fra Sixt Biludlejning i Bayreuth, hvis du vil lette din rejse rundt i det mægtige Tyskland. Bayreuth ligger i den østlige del af landet og i regionen Oberfranken. Når du bestemmer dig for at leje en bil hos Sixt i Bayreuth, får du mulighed for at tage på udflugter til større byer såsom Nürnberg, men kan også krydse grænsen over til Tjekkiet. Hvis du er af sted på forretningsærinde, bliver det desuden lynhurtigt at tage videre fra møderne og konferencelokalerne tilbage til hotellet. Billeje i Bayreuth er omfattet af Sixts favorable priser og personlige service, der har gjort os et verdensomspændende brand.Byen Bayreuth byder på fantastiske kulturelle og historiske seværdigheder, som du bare ikke må gå glip af. Sixtbilen kan du f.eks. udnytte til at nå det betagende og unikke operahus Margravial i barokstil, hvor du bl.a. kan opleve operaer og koncerter i den fantastiske bygning, der er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er bestemt også værd at besøge paladset Neues Schloss Bayreuth med de imponerende haver eller museet Wahnfried, hvor du får et fremragende indblik i komponisten Richard Wagners liv og mange musikværker. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Bayreuth, opnår du en stor frihed til at kunne opleve den dejlige by, men du kan også sætte kurs sydpå mod historiske Nürnberg. Byen, som var hjemsted for retsopgøret efter Anden Verdenskrig, huser bl.a. det interessante museum Dokumentationszentrum Reichsparteitagsgelände, hvor du kan lære mere om Det Tredje Rige og dets fald.
Bestem selv tempoet for din rejse

Bestem selv tempoet for din rejse

Med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Bayreuth er der intet, der stopper dig, når du skal i gang med at udforske den dejlige by og omegn. Alle Sixts udlejningsbiler holder en høj kvalitetsstandard. Det er således blot op til dig at vælge, om din foretrukne bilkategori er en smart stationcar, moderne økonomibil, robust 4x4'er eller måske en komfortabel minibus. Når du har gennemset sortiment på Sixts hjemmeside, tager du telefonen og ringer direkte til Sixtteamet, men kan også i stedet klikke dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller vælge bilkategori i Sixts smartphoneapp. Billeje i Bayreuth sætter komforten og fleksibiliteten i fokus, så tag allerede i dag det lette valg. Lej en bil hos os her og nu. Skulle du have mistet overblikket over de mange løsningsmodeller, kan du altid tage kontakt til kundeserviceteamet hos Sixt, der meget gerne rådgiver dig i løbet af processen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bayreuth
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bayreuth?
For at leje bil hos SIXT i Bayreuth skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bayreuth.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bayreuth?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bayreuth. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 339 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,4)
Ved SIXT-filialen
(4,3)
Køretøjet
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Bayreuth
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bayreuth?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bayreuth?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bayreuth?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bayreuth

Vis mere