Billeje
Bayreuth
Oversæt
Tyskland // Bayreuth
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bayreuth: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Bayreuth, hvis du vil lette din rejse rundt i det mægtige Tyskland. Bayreuth ligger i den østlige del af landet og i regionen Oberfranken. Når du bestemmer dig for at leje en bil hos Sixt i Bayreuth, får du mulighed for at tage på udflugter til større byer såsom Nürnberg, men kan også krydse grænsen over til Tjekkiet. Hvis du er af sted på forretningsærinde, bliver det desuden lynhurtigt at tage videre fra møderne og konferencelokalerne tilbage til hotellet. Billeje i Bayreuth er omfattet af Sixts favorable priser og personlige service, der har gjort os et verdensomspændende brand.

 
 • Bayreuth

  Sixt Billeje
  Bernecker Str. 65
  95448 Bayreuth

  Ma. - Fr.07:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bayreuth

Byen Bayreuth byder på fantastiske kulturelle og historiske seværdigheder, som du bare ikke må gå glip af. Sixtbilen kan du f.eks. udnytte til at nå det betagende og unikke operahus Margravial i barokstil, hvor du bl.a. kan opleve operaer og koncerter i den fantastiske bygning, der er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er bestemt også værd at besøge paladset Neues Schloss Bayreuth med de imponerende haver eller museet Wahnfried, hvor du får et fremragende indblik i komponisten Richard Wagners liv og mange musikværker. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Bayreuth, opnår du en stor frihed til at kunne opleve den dejlige by, men du kan også sætte kurs sydpå mod historiske Nürnberg. Byen, som var hjemsted for retsopgøret efter Anden Verdenskrig, huser bl.a. det interessante museum Dokumentationszentrum Reichsparteitagsgelände, hvor du kan lære mere om Det Tredje Rige og dets fald.

Bestem selv tempoet for din rejse

Med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Bayreuth er der intet, der stopper dig, når du skal i gang med at udforske den dejlige by og omegn. Alle Sixts udlejningsbiler holder en høj kvalitetsstandard. Det er således blot op til dig at vælge, om din foretrukne bilkategori er en smart stationcar, moderne økonomibil, robust 4x4'er eller måske en komfortabel minibus. Når du har gennemset sortiment på Sixts hjemmeside, tager du telefonen og ringer direkte til Sixtteamet, men kan også i stedet klikke dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller vælge bilkategori i Sixts smartphoneapp. Billeje i Bayreuth sætter komforten og fleksibiliteten i fokus, så tag allerede i dag det lette valg. Lej en bil hos os her og nu. Skulle du have mistet overblikket over de mange løsningsmodeller, kan du altid tage kontakt til kundeserviceteamet hos Sixt, der meget gerne rådgiver dig i løbet af processen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice