Billeje i Achim

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Achim filial

Adresse

Obernstr. 93, 28832 Achim, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 18:00
Lør
09:00 - 12:00

Vores services ved Achim

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi giver dig nu muligheden for at gøre transporten rundt i herlige Tyskland ekstra behagelig og afslappet, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning Achim. Byen er beliggende i delstaten Niedersachsen i det nordvestlige Tyskland og er omgivet af smuk natur, såsom naturområdet Vossberge, der er ideelt til vandring, samt den fredelige sø Ellisee, hvor du kan bade. I din Sixtbil kan du desuden nemt tage den omtrent 30 km lange køretur op til den større by Bremen eller fortsætte op til den smukke vadehavskyst. Du finder Sixts kontor Achim centralt beliggende i den lille by, og her venter Sixtteamet på dig med udlejningsbilen og lejekontrakten. Reservér allerede i dag billejen i Achim, så du er godt rustet til rejsen gennem Tyskland.
Sixt Biludlejning i Achim

Sixt Biludlejning i Achim

Ved Sixt Biludlejning i Achim finder du et bredt udvalg af førsteklasses biler, der alle kan lejes for en længere eller kortere periode og til nogle af markedets mest favorable priser. Gennemse straks vores varesortiment, der som udgangspunkt består af moderne og komfortable stationcars, økonomibiler, 4x4'er samt sportsvogne. Din bestilling kan gennemføres telefonisk eller online direkte her hos Sixt. Filialen Sixt Biludlejning Achim tilbyder naturligvis også ekstraudstyr inden for et væld af kategorier, der er med til at gøre rejsen en tand mere behagelig. Med vores tilbud om billeje i Achim er det dine ønsker og behov, der står i fokus, og samtidig er vi et yderst pålideligt brand, der har været mere end 100 år i branchen, og vi fortsætter ufortrødent.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Achim
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Achim?
For at leje bil hos SIXT i Achim skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Achim.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Achim?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 222 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Achim

Kan jeg booke et langtidslejemål i Achim?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Achim?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?