Billeje i Achim

 

Mest populære i Achim

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Achim der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Achim

Sixt Biludlejning i Achim

Sixt Biludlejning i Achim

Opdag Tyskland via en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Achim. Du finder Achim i regionen Niedersachsen og blot 25 km sydøst for den større by Bremen. Det nordvestlige Tyskland byder på mange skønne seværdigheder for store og små, og med billeje i Achim opnår du stor frihed til at udforske den lille by, ligesom du kan opleve livlige Bremen eller tage på sjove roadtrips i den nordlige del af landet. Du bliver ikke holdt tilbage på rejsen ved at være afhængig af busser eller toge, og det er helt op til dig og dit rejseselskab, i hvilket tempo I vil køre rundt på egnen. Så kontakt Sixt allerede i dag!Hvis din bilrejse begynder ved filialen Sixt Biludlejning i Achim, kan du godt begynde at glæde dig til den store kvalitet, vi tilbyder dig, både når det kommer til udlejningsbil og kundeservice. Sixtbilen kan bl.a. anvendes til at besøge det charmerende Bremen, hvor du finder den smukke rådhusplads, hvor der jævnligt afholdes markeder, og som ligeledes huser den berømte Rolandsstatue fra 1404. Udnyt også gerne udlejningsbilen til at tage videre til det fascinerende videnskabsmuseum Universum Bremen, hvor man kan lære mere om teknologi, naturen og mennesket. Du kunne også lade Sixtbilen føre dig til byens domkirke i en romansk stil med flotte vinduesmosaikker. Lidt nord for Achim finder du også den vidunderlige rododendronpark, hvis du trænger til en pause mellem alle seværdigheder og blot vil nyde de smukke blomster.
En Sixtbil til Tysklandsrejsen

En Sixtbil til Tysklandsrejsen

Når du lejer en bil i Achim, bliver mulighederne i den grad udvidet på din ferie, weekendtur eller forretningsrejse. Du kan ganske nemt vælge mellem et særdeles bredt udbud af prisvenlige kvalitetsbiler i forbindelse med billeje i Achim, herunder vores sportsvogne, pålidelige stationcars og økonomibiler samt de rummelige varevogne. En Sixtbil er altid ensbetydende med høj kvalitet til en favorabel pris, og eftersom vi regelmæssigt udskifter vores mange udlejningsbiler i Achim, så de er splinternye, bliver trygheden din nærmeste følgesvend. Sixt Biludlejning i Achim giver dig også chancen for at tilføje ekstraudstyr og tjenester, og vi hjælper dig gerne med at navigere imellem de mange alternativer, så du får den bedste rådgivning inden, under og efter rejsen gennem Tyskland. Vi har været til stede på verdensmarkedet gennem en menneskealder, hvor vi har bevist vores værd for de tusindvis af kunder, der hver dag dukker op på vores kontorer i mere end 100 lande.
Show more

Godt at vide når du lejer i Achim

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Achim?
For at leje bil hos SIXT i Achim skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Achim.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Achim?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Achim. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 281 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Achim

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Achim?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Achim?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Achim?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Achim

Vis mere