Billeje
Kayseri
Oversæt
Tyrkiet // Kayseri
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kayseri: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kayseri og få det perfekte afsæt til rundrejser i Anatolien og Kappadokien i Tyrkiet. Her kan du både dyrke din passion for skisport, trekking i klippeformationer og rundrejser blandt dale, frodige vinlandskaber og smukke søer, ligesom Kayseri er en historisk interessant by. Med en bil til rådighed sætter du selv farten for oplevelserne, så book din billeje i Kayseri hos et af verdens største biludlejningsselskaber allerede i dag. Det er et prisvenligt alternativ til turen rundt i Tyrkiet.

 
 • Kayseri Interrnat. Lufthavn
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Kayseri Lufthavn Domestic
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Kayseri Interrnat. Lufthavn

  Sixt Billeje
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Kayseri Lufthavn Domestic

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Kayseri

Skal du en tur ned til tyrkiske Kayseri, skal du en tur ind i det centrale Anatolien. Storbyen ligger godt 4 timers kørsel fra Ankara, og den har en ganske fantastisk beliggenhed, idet den grænser op mod området Kappadokien, og med billeje i Kayseri kan du stævne ud mod saltsøer som Tuz Gölü, smukke højsletter og mageløse klippeformationer som den i Ortahisar samt underjordiske byer à la Kaymakli. Området er vidt og bredt og byder på enestående naturfænomener, skabt som følge af istiden, hvor end du kigger hen. Bliver du imidlertid i omegnen af Kayseri, kan du nyde vulkanen Erciyes, der når op i næsten 4000 meters højde. Området omkring Erciyes er et eftertragtet skiresort, ligesom der er gode muligheder for trekkingture i det kuperede terræn samt river rafting i Zamantifloden. Kayseri er hovedby i provinsen af samme navn, og her kan du bl.a. nærstudere byens citadel fra det 13. århundrede, byens arkæologiske museum eller de imponerende moskéer og charmerende lokalmarkeder, hvor du givetvis kan finde en unik souvenir til dem derhjemme. Byen huser også seværdigheder, der relaterer til seljukkernes æra i den tyrkiske historie.

Sixt er det naturlige valg

Når du søger på biludlejning i Kayseri, er det kun naturligt at kigge mod et godt Sixt tilbud. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vi har mere end 100 kontorer verden over. Det giver dig en stor fleksibilitet, når du ønsker at bruge bilen som transportmiddel på ferien. Hos Sixt vælger du nemlig frit, hvor du afhenter din udlejningsbil, og alle bilerne holder den høje og velkendte Sixt standard. Vi udstyrer også gerne din udlejningsbil med det ønskede ekstraudstyr, så du kan få den komfort, du efterspørger på køreturen. En anden fordel ved at vælge Sixt er ligeledes de mange valgmuligheder inden for kategorierne, såsom stationcars, 4x4, sportsvogne, cabrioleter og økonomibiler. Vær opmærksom på, at du booker ud fra kategorier, ej modeller.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice