Billeje
Ankara
Oversæt
Tyrkiet // Ankara
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ankara: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ankara og glæd dig til mødet med Tyrkiets hovedstad. Her kan du både køre rundt blandt eksklusive butikker, opleve de eksotiske markeder, besøge smukke moskéer, inden turen går op i bjergkæderne og ud mod Sortehavskysten. Hos Sixt Biludlejning får du et gedigent udvalg af kvalitetsbiler i en række forskelligartede kategorier, såsom økonomibiler og stationcars. Book gerne din udlejningsbil allerede i dag, så du bliver fuldt ud klar til eventyret via billeje i Ankara.

 
 • Ankara Lufthavn
  Arrival Hall
  06000 Ankara

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ankara Armada Mall
  Dumlupinar Boulevard
  06560 Ankara

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Ankara Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  06000 Ankara

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Ankara Armada Mall

  Sixt Billeje
  Dumlupinar Boulevard
  06560 Ankara

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Ankara

Ankara ligger i det centrale Anatolien, et par timers kørsel fra Sortehavskysten. Er du historisk interesseret, skal du med billeje i Ankara bestemt køre mod byens citadel, hvor du kan opleve den ældste del af Ankara. Her kan du nyde udsigten fra fæstningen, ligesom du kan gå på jagt efter det romerske Ankara ved foden med ruiner fra bl.a. Augustustemplet. Ankara er også stedet, hvor du kan besøge Anitkabir, mausoleet for Mustafa Kemal Atatürk, landets første præsident, samt Museet for Anatolske Civilisationer. Et andet absolut højdepunkt er moskéen Kocatepe, en af verdens største, der er et naturligt midtpunkt for byen. Med et besøg i moskéen befinder du dig ved en af de mest berømte og mest livlige pladser i Ankara, nemlig Kizilay. Her er der rig mulighed for at købe gaver til familien og ikke mindst dig selv. Med biludlejning i Ankara har du i øvrigt rigtig mange gode muligheder for dagsudflugter til byer som Konya, Beypazari og Eskisehir.

Sixt er det sikre valg

Med valget af Sixt Biludlejning får du en verdenskendt leverandør af din udlejningsbil. Sixt figurerer nemlig som et af verdens fem største biludlejningsfirmaer og har en lang historie bag sig. Nøglen til succesen er troen på, at premium udlejningsbiler skal kunne lejes til favorable priser, samtidig med at du får en række valgmuligheder, både i forhold til valg af kategori, afhentningssted og ekstraudstyr. Det er derfor helt op til dig at afgøre, hvordan din perfekte pakke ser ud, hvad enten det gælder ferie eller forretningsophold i Ankara. Vi er altid klar til at vejlede dig, hvis du f.eks. sidder og overvejer to specifikke kategorier. Vi er også parat til at indvie dig i fordelene ved at vælge ekstraudstyr, herunder GPS navigation. Kontakt derfor gerne vores team allerede i dag, så vi kan tage en snak om dine mange muligheder. Husk, at vi har over 100 stationer på verdensplan, ikke mindst i Tyrkiet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice