Billeje
Ostrava
Oversæt
Tjekkiet // Ostrava
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ostrava: Sixt biludlejning online booking

Tjekkiet har masser af attraktive feriemål, og her præsenterer vi dig for landets tredjestørste by, Ostrava. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Ostrava og kom nemt rundt i en by, der på charmerende vis mikser industrihistorien inden for stål og jern med en række seværdige oplevelser i kulminerne, hvor både store og små kan være med. Desuden venter der både slotte ude i horisonten samt masser af restauranter, butikker og smukke bygningsværker. Book billeje i Ostrava allerede i dag og tag sammen med os til Tjekkiet!

 
 • Ostrava Lufthavn

  Sixt Billeje
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Ostrava-Svinov Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ostrava

Ostrava sender dig geografisk set en tur til det nordøstlige Tjekkiet. Du får her en beliggenhed ved floden Oder, få kilometer fra den polske grænse, og de større polske byer er derfor et realistisk bud på gode dagsudflugter, når du vælger billeje i Ostrava. Ostravas historie som kulmineby fornægter sig ikke, og med besøg i Michalminen samt Landek Park kan du træde i minearbejdernes fodspor. Sidstnævnte har endda valgt at lave et oplevelsesmekka, der forener geologi, arkæologi og minedrift. Du får således en totaloplevelse. Industrikomplekset Vitkovice sender dig desuden på rundrejse i byens tidligere jernproduktion, som er en vigtig del af byens historie. Er du mere til det romantiske islæt, så besøg Silesian Ostrava Castle eller hop ind i din Sixt bil og tag på en kort køretur til eventyrlige Stramberk med Trubatårnet. Nok er Ostrava kendt som værende Tjekkiets stålhjerte, men der venter dig en masse guldrandede oplevelser i denne fantastiske by, og med biludlejning i Ostrava er du godt på vej!

Besøg et af Sixt tjekkiske kontorer

Sixt Biludlejning er repræsenteret i en lang række lande med vores mere end 4000 stationer, og du opnår derfor en stor fleksibilitet, når du går efter bilferien som dit førstevalg. Vores kontorer i Ostrava og omegn er mere end klar til at hjælpe dig med bestillingen af din udlejningsbil. Ring til os eller klar bestillingen over nettet via få trin, hvis du allerede nu ved, om du ønsker en af vores økonomibiler, stationcars 4x4, cabrioleter eller sportsvogne. Du vælger frit, hvilke af vores kontorer der skal være dit udgangspunkt. Måske skal du leje bilen allerede i lufthavnen, eller måske venter du til en af dine dagsudflugter. Uanset om du skal bruge udlejningsbilen i 1, 3 eller flere dage, er vi altid klar til at hjælpe dig med en kompetent vejledning, herunder valg af ekstraudstyr, der tæller alt fra GPS til autostole.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice