Billeje
Mosnov
Oversæt
Tjekkiet // Mosnov
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mosnov: Sixt biludlejning online booking

Har du planer om at opleve Tjekkiets stålhjerte, Ostrava, med de mange interessante oplevelser omkring kulminerne samt byens slot? Flyver du til området, så lej en bil i Ostrava Lufthavn. Det sparer tid på rejsen til Ostrava. Vi gør det ekstra nemt for dig at finde en udlejningsbil inden for kategorier som sportsvogne, cabrioleter, økonomibiler, stationcars og 4x4 til billige penge, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Lad os sammen tage til det skønne Tjekkiet, book din billeje i Mosnov allerede i dag!

 
 • Ostrava Lufthavn

  Sixt Billeje
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Mosnov

Mosnov er byen, hvor du finder den internationale lufthavn, Leo%u0161Janá%u010Dek Lufthavn Ostrava, der servicerer Ostrava i det nordøstlige Tjekkiet. Der er tale om den tredjestørste by i landet. Vælger du billeje i Mosnov, kan du dermed få din udlejningsbil, så snart du lander med flyet. Det gør det nemt for dig at tilbagelægge de små 20 km, der er ind til selve Ostrava, hvor du naturligvis skal ud at opleve de mange seværdigheder, ligesom du kan tage videre ud i oplandet. Måske krydser du endda den polske grænse. Ostrava var tidligere kendt for sin minedrift inden for kul. I dag kan du selv turen ned i minerne og opleve en minearbejders arbejde. Det sker bl.a. i Michalminen samt Landek Park, hvor man med stor iver har forsøgt at sammensætte en totaloplevelse for turisterne, der kommer på rejse inden for såvel det arkæologiske som det geologiske univers. Samtidig er Silesian Ostrava Castle og industrikomplekset Vitkovice eksponent for nogen af de smukke og dybt interessante bygningsværker, der venter på dig i Ostrava.

Imødekommende service og kvalitetsbiler

Teamet hos Sixt Biludlejning i Mosnov er i høj grad til at vise dig, hvad en imødekommende Sixt service indebærer. Vi guider dig smidigt rundt i vores mange kategorier, og du skal her blot huske på, at du netop forhåndsbooker din udlejningsbil ud fra specifikke kategorier og ej modeller. Den aktuelle model kendes først ved afhentningen af bilen. Desuden står vi klar til at hjælpe dig med bestilling af ekstraudstyr og er naturligvis også klar med gode råd, hvis det er første gang, du lejer en bil hos Sixt. Du kan dog allerede nu være sikker på, at du får tildelt en kvalitetsbil, idet vi udelukkende opererer med kvalitetsprodukter, dog til lave priser. Langt de fleste af vores udlejningsbiler har kørt under de 25.000 km, og de er således i høj grad klar til biludlejning iMosnov.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice