Billeje
Brno Lufthavn
Oversæt
Tjekkiet // Brno // Brno Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Brno Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Letiste Brno-Turany 1
  627 00 Brno CZ +420-724747200
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: BRQ
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Brno Lufthavn (BRQ), så du kan opleve seværdighederne, der omkapsler Tjekkiets næststørste by. Er du til vinmarker, slotte og historiske museer mikset med et herligt indslag af moderne seværdigheder, får du den helt perfekte pakke. Billeje i Brno Lufthavn giver dig friheden til at tage på eventyr, morgen og aften, så du kan sammensætte et program, der passer ideelt til dit ophold. Hos Sixt i Brno kan du vælge mellem økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne, der kan forsynes med ekstraudstyr efter dine ønsker. Vi kan varmt anbefale, at du bestiller din billeje i Brno Lufthavn allerede i dag, så det vigtigste punkt på to do listen er klaret!

Rundt i Mæhren med Sixt

Brno Lufthavn omtales også som Brno Turany Airport, og den ligger under en halv times kørsel fra Tjekkiets næststørste by, Brno, der hører hjemme i Mæhren (Morova) i den sydlige del af landet. Du befinder dig omtrent 220 km fra hovedstaden Prag. Brno kan tilbyde et væld af seværdigheder som fæstningsværket Spilberk, der trækker tråde helt tilbage til Napoleon. Byen bliver også prydet af en række charmerende kirker som bl.a. Kapucinerkirken, da kapucinermunkene har spillet en fremtrædende rolle for byen. Den moderne storby kan også bryste sig af Mendelmuseet og egen zoo, og kører man lidt syd for byen venter der endnu flere betagende drypstenshuler samt slotte og vinmarker. Det er Tjekkiet, når det er bedst!

Lad os klare din bestilling her og nu

Et af kendetegnene ved Sixt Biludlejning i Brno Lufthavn er den lettilgængelige service. Du finder os direkte i lufthavnen, og du kan både forhåndsbooke via telefon og over nettet. Kunne det være meget nemmere? Skulle du have spørgsmål til destinationen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige team.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Brno Lufthavn BRQ Letiste Brno-Turany 1 627 00 Brno 49.154852, 16.692385 +420-724747200

Sixt kontorer Brno Lufthavn BRQ

Letiste Brno-Turany 1
627 00 Brno
 
Tlf. +420-724747200

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice