Billeje
Brno
Oversæt
Tjekkiet // Brno
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Brno: Sixt biludlejning online booking

Er du vild med Tjekkiet og har måske allerede været i Prag, er du på ingen måde færdig med at udforske dette fantastiske land. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Brno og tag turen til regionen Mæhren. Tjekkiets næststørste by er klar til at byde dig velkommen med slotte, vinmarker og interessante museer, der på charmerende vis kombineres med alle de moderne storbyindslag. Med billeje i Brno kan du sågar komme endnu længere rundt i landet. Måske lokker det med en tur over grænsen til Wien? Book din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag. Din billeje i Brno kan bestilles over nettet eller ved at ringe til os.

 
 • Brno Slatina

  Sixt Billeje
  Turanka 115
  627 00 Brno

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Brno

Med billeje i Brno får du mulighed for at køre rundt i den sydlige del af Tjekkiet. Du har f.eks. under 2 timers kørsel til Wien i Østrig og Bratislava i Slovakiet, så du har alle chancer for at skabe din egen europæiske miniferie, når du er på vej til Brno. Byen Brno er Tjekkiets næststørste, og det er bl.a. her, at du finder det fantastiske fæstningsværk Spilberk, der både har været hjemsted for et fængsel samt historiske samlinger, hvorfor du passende kan mikse gru med masser af historisk viden, når du træder ind i dette fæstningsværk fra det 13. århundrede. Er historiske bygninger din store interesse, rummer byen i øvrigt flere kirker, såsom Kapucinerkirken, der illustrerer kapucinermunkenes store betydning for byen. Der er tale om en livlig by med masser af gallerier, museer og restauranter, og lige syd for bygrænsen finder du flere fantastiske drypstenshuler, der er hele køreturen værd.

Sixt har bilen, du søger

Uanset om du går efter en sportsvogn, cabriolet, 4x4, stationcar eller økonomibil, er der masser af valgmuligheder med Sixt Biludlejning i Brno. Udvalget kan dog variere en smule fra station til station, så tjek gerne udvalget her på siden eller ring direkte til vores dygtige medarbejdere, der også sidder klar til at informere dig om alt fra ekstraudstyr til, hvad du skal være særligt opmærksom på under din færdsel i landet. Hos Sixt er du i sikre hænder. Vi har været i branchen gennem mere end et århundrede, og vi er i dag et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Vores filosofi er, at det skal være nemt at finde den ønskede udlejningsbil til billige penge, mens kvaliteten er helt i top. Bestil derfor trygt din udlejningsbil hos Sixt.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice