Billeje
Udon Thani
Oversæt
Thailand // Udon Thani
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Udon Thani: Sixt biludlejning online booking

Begynd turen med et besøg hos Sixt Biludlejning i Udon Thani, inden du begiver dig ud på eventyr i det nordlige Thailand. Uanset om du planlægger at udforske lokalområdet eller skal bruge byen som udgangspunkt til flere længere ture rundt i Laos, Vietnam eller måske sågar til Kina, bliver du helt sikkert begejstret over den store spontanitet, der følger med en udlejningsbil fra Sixt. Billeje i Udon Thani bringer dig ubesværet rundt i en gammel by, der byder på masser af historie, autentisk thailandsk kultur samt dejlige naturoplevelser, og hvad er bedre end at opleve alt det i sit eget tempo og i sin egen rangorden? Læg vejen forbi vores kontor, og så hjælper vi med at gøre favoritdestinationen endnu mere tilgængelig!

 
 • Udon Thani Lufthavn
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Udon Thani Lufthavn

  Sixt Billeje
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Udon Thani

Billeje i Udon Thani sender dig gennem porten til både Laos, Vietnam og Kina. Med en Sixtbil er du godt rustet til at udforske ikke kun selve byen, men også de omkringliggende lande. Sæt dig bare bag rattet og tag en hurtig tur over grænsen til Laos kun 50 km mod nord, eller kør et par 100 km stik mod øst, tværs gennem Laos og kør på opdagelse i Vietnam i stedet. Uanset om du vælger dagsture med megen kørsel eller en rundrejse med overnatninger, er der helt sikkert nok at se og gøre. Hvis du er frisk på en længere køretur, er byen også et godt udgangspunkt for en tur til Kina, ca. 400 km mod nord. At leje en bil i Udon Thani behøver dog ikke kun være med det formål at komme videre til andre steder, for du finder også spændende oplevelser tættere på. Vi anbefaler især et besøg i det historiske område Phu Phra Bat, hvor du kan se et væld af unikke klippeformationer med templer og forhistoriske hulemalerier. Både her og i Udon Thani generelt er der rig mulighed for at få oplevelser af det ægte Thailand med hjem i bagagen.

Biludlejning i Udon Thani kan vælges af alle

Du finder vores kontor i Udon Thani direkte i lufthavnen, så du kan komme i gang med at udforske skønne Nordthailand med det samme. Vi står altid klar med et stort udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og vi har helt sikkert noget der falder i din smag. Rejser du med familien, og skal du bruge en stationcar med masser af plads til bagage? Eller måske en terrængående 4x4?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice