Billeje
Khon Kaen
Oversæt
Thailand // Khon Kaen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Khon Kaen: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Khon Kaen. Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler og fremragende ekstraudstyr, naturligvis til favorable priser, hvor alle kan være med. Vi står klar til at hjælpe dig med din billeje i Khon Kaen, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen i Nordthailand. Har vi ramt netop dit rejsehjerte? Så kontakt os for at bestille din udlejningsbil i dag, så vi kan tage os af alle de praktiske, og lidt kedelige, detaljer.

 
 • Khon Kaen Lufthavn
  68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Khon Kaen Lufthavn

  Sixt Billeje
  68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Khon Kaen

Den thailandske by Khon Kaen ligger i den nordlige del af det smukke land. Byen ligger tæt på grænsen til Laos og hovedstaden Vientiane, og du har heller ikke langt til Kambodja fra Khon Kaen. Med Sixts billeje i Khon Kaen kan du køre direkte mod Phu Pha Man Nationalpark, hvor der venter synet af frodig jungle, spændende grotter og smukke vandfald på helt op til 80 meter. Den store park indeholder endvidere kalkstensklipper, bjerge, smuk skov, grottemalerier og er desuden hjem for mange flagermus. Parken er et godt sted for dig, der søger mod de lidt køligere temperaturer. Når dit udgangspunkt er Sixt Biludlejning i Khon Kaen kan du også tage på en lidt længere køretur til spændende Sukhothai, som var landets første hovedstad. Den historiske del af byen, med alle de imponerende tempelmonumenter, er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Som en afveksling til Sixtbilen kan du leje en cykel og på denne måde opleve byen, hvis navn betyder Dawn of Happiness.

Sådan bestiller du din Sixtbil

Det er nemt at bestille en udlejningsbil på vores hjemmeside. Det kræver blot få trin med valg af sted, tid og kategori. Bemærk, at du desværre ikke kan vælge din lejebil ud fra særskilte modeller, men udelukkende kategorier som stationcars, 4x4 og sportsvogne. Husk også, at vores udvalg af kategorier kan variere alt efter station. Alternativt kan du ringe direkte til de dygtige medarbejdere her på kontoret, der også hjælper dig videre i valget af ekstraudstyr. Måske er du allerede nu klar over, at GPS%u2019en eller autostolen er en af de vigtigste forudsætninger for, at netop din bilferie bliver en succes. Vores målsætning er, at du skal føle dig tryg og tilfreds med Sixts billeje i Khon Kaen og kan nyde opholdet i fulde drag. Vi servicerer hver dag tusinder af kunder, men har altid tid til dine ønsker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice