Billeje
Polokwane
Oversæt
Sydafrika // Polokwane
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Polokwane: Sixt biludlejning online booking

Den bedste måde at udforske magiske Sydafrika på er efter vores mening i en komfortabel bil, som du naturligvis lejer hos vores filial Sixt Biludlejning Polokwane. Byen er beliggende i den nordlige del af landet, og fra Polokwane har du ca. 300 km ned til storbyen Johannesburg. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver det desuden muligt at besøge de tre nabolande Botswana, Zimbabwe og Mozambique, som alle ligger omkring 100 til 200 km væk. Udnyt endelig også Sixt billeje i Polokwane til at besøge byens mange seværdigheder, men tag også gerne på oplevelsestur i nogle af Sydafrikas bedste naturområder. Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt får du al den fleksibilitet, komfort og frihed, du kan drømme om på rejsen.

 
 • Polokwane Lufthavn
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.13:30 - 14:30
  Sø.17:30 - 18:30
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Polokwane Lufthavn

  Sixt Billeje
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.13:30 - 14:30
  Sø.17:30 - 18:30
  Helligdag08:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Polokwane

Byen Polokwane er hovedstad i provinsen Limpopo, som byder på mange fantastiske oplevelser og aktiviteter. Tag på spontane roadtrips, når det passer dig. Sixt Biludlejning i Polokwane er beliggende tæt på byens fredelige vildtreservat, der er hjemsted for bl.a. zebraer og næsehorn, og som desuden har gode picnicområder og cykelstier, ligesom der er kort afstand til det herlige friluftsmuseum Bakone Malapa, der lover sjove aktiviteter og smukke udsigter over de naturskønne omgivelser. Eller hvad med at tage på et længere roadtrip til den mere end 100 år gamle og helt enestående nationalpark Kruger mod nordøst, der er verdensberømt for det rige dyreliv, der bl.a. inkluderer flodheste, næsehorn og leoparder, men som også huser historiske hulemalerier og har overnatningsmuligheder for enhver pengepung.

Få friheden til at opdage Sydafrika på dine præmisser

Med Sixt billeje i Polokwane får du lidt mere ud af dit ophold. Med en moderne Sixtbil er komforten og kvaliteten i top under dit ophold, men du opnår også fuld fleksibilitet til at opleve netop det, du ønsker på ferien. Slip for guidede ture, hvor du skal trænges med mange andre rejsende og tage toiletpauser, når programmet tillader det. Sixt har udlejet prisvenlige kvalitetsbiler i mere end 100 år, og siden vores opstart i München i det sydlige Tyskland er tusindvis af kontorer dukket op på verdenskortet. Ved Sixt Biludlejning i Polokwane er der et alsidigt sortiment af udlejningsbiler, herunder stationcars, 4x4'er, luksus sportsvogne og økonomibiler og det er helt op til dig at bestemme dig for din foretrukne bilkategori. Sixts medarbejderteam hjælper dig gerne i processen, eksempelvis med valget af bilen til den ønskede rejseform samt tilvalg à la GPS eller en autostol til barnet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice