Billeje i Kapstaden Bellville

 

Vejvisning til Kapstaden Bellville filial

Adresse

200 Durban Road, Oakdale, 7535 Bellville, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 17:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Kapstaden Bellville

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I det sydvestlige hjørne af Sydafrika finder du Cape Town, en urban og interessant by, med meget at byde på. Cape Town er en af de mest multikulturelle byer i hele verden og er især kendt for den fantastiske havn, Table Mountain i baggrunden og Cape Point. Rejser du til Cape Town, anbefaler Sixt helt klar billeje i Bellville, da byen er placeret i udkanten af byen i den nordlige del. Dette område er især kendt for sine vinmarker, nærmere betegnet i Durbanville, som er et must see i Sydafrika. Derudover er Sixt Biludlejning Bellville placeret lige op af Tygerberg Naturreservat, hvorfra kan du få en fantastisk udsigt over Cape Town fra toppen af Tygerberg Hills. Naturen omkring Cape Town har utroligt mange oplevelser at byde på, og med en udlejningsbil bliver mulighederne endnu større.
Sixt Biludlejning i Bellville

Sixt Biludlejning i Bellville

Gør din ferie i Cape Town til en blanding af byliv og oplevelser udenfor byen. Billeje hos Sixt Bellville kan imødekomme dine behov. Lejer du en bil, kan du selv transportere dig og din familie rundt uden at være afhængig af køreplaner. Tag en dag i byens centrum og oplev det eksotiske byliv, og næste dag kan du besøge smukke vinmarker eller blomsterplantager. Hos Sixt Biludlejning får du en service i topklasse, og vores personale står altid klar til at imødekomme dine behov. Du kan let og enkelt leje din bil online på Sixt hjemmesiden og derefter blot hente bilen, når du ankommer til Bellville i Cape Town.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kapstaden Bellville

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kapstaden Bellville.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kapstaden Bellville?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kapstaden Bellville?
Book nemt et langtidslejemål hos Kapstaden Bellville ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 4 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kapstaden Bellville

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kapstaden Bellville?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kapstaden Bellville

Vis mere