Billeje i Kapstaden Internat. Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kapstaden Internat. Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kapstaden Internat. Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Kapstaden Internat. Lufthavn filial

Adresse

Cape Town Int. Airport, 7525 Cape Town, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Kapstaden Internat. Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning i Kapstaden Internationale Lufthavn (CPT) ligger i det østlige Cape Town, og herfra kan du nemt udforske det vidunderlige Sydafrika. Fra Kapstaden Internationale Lufthavn er der nem adgang til det centrale Cape Town og storbyens mange seværdigheder. Rejsetiden i en udlejningsbil ligger på under en time, så lej en bil her og nu.
Tid til et safarieventyr

Tid til et safarieventyr

Cape Town er den næststørste by i Sydafrika, og med en udlejningsbil opnår du midlerne til at se og gøre alt det, du vil på turen. Tag rundt i Sixt bilen og besøg steder som Kirstenbosch Botaniske Have eller nogen af byens vidunderlige museer, eller den historiske Slave Lodge. Billeje i Kapstaden Internationale Lufthavn giver dig også mulighed for at opleve landets fantastiske natur. Tilbring tid på strandene i Cape Town, f.eks. smukke False Bay eller Boulders Beach, kør op til Table Mountain, som byder på en enestående udsigt, eller tag på safari for at opleve Sydafrikas dyreliv. Tag på en fantastisk rejse i en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Kapstaden Internationale Lufthavn.
En komfortabel bilrejse med Sixt

En komfortabel bilrejse med Sixt

Optimér din rejse med Sixts billeje i Kapstaden Internationale Lufthavn. De favorable priser fra Sixt, og premium køretøjer gør det ligetil for dig at komme rundt med komfort, stil og lethed. Fuld fleksibilitet og frihed på din rejse betyder, at du slipper for at tilpasse dig andres rejseplaner. Sixts mange førsteklasses biler er perfekt til en lang række lejligheder, og uanset dit budget eller dine rejseplaner har vi den rette stationcar, økonomibil eller 4x4 til netop din rejse. Hvis du ønsker GPS navigation, dækning af yderligere en chauffør, ubegrænset kilometertal eller lignende sammen med din bestilling, som du enten booker online eller telefonisk ved Sixt Biludlejning i Kapstaden Internationale Lufthavn, hjælper Sixt dig hellere end gerne med dette.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Kapstaden Internat. Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kapstaden Internat. Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Kapstaden Internat. Lufthavn skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kapstaden Internat. Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kapstaden Internat. Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Spørgsmål og svar om lejemål hos Kapstaden Internat. Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kapstaden Internat. Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kapstaden Internat. Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kapstaden Internat. Lufthavn

Vis mere