Billeje
Norrköping
Oversæt
Sverige // Norrköping
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Norrköping: Sixt biludlejning online booking

Har du overvejet, om en bilferie i Sveriges Östergötland mon er lige noget for dig? Her er der fuld blus på charmen, og med Sixt biludlejning i Norrköping får du det perfekte udgangspunkt for besøg i en af Nordens største dyreparker, ligesom du blot har få timers kørsel ned til de destinationer, der har præget universet i Astrid Lindgrens værker. Hos Sixt Biludlejning kan du leje førsteklasses biler til rimelige priser, så kontakt os gerne allerede i dag og lej en bil.

 
 • Norrköping Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kungsaengsens Flygplats
  603 61 Norrköping

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Norrköping Banegård

  Sixt Billeje
  Slottsgatan 99
  602 22 Norrköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Norrköping Werksta

  Sixt Billeje
  Fredriksdalsgatan 19
  60223 Norrköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Åby/Holmgrens bil

  Sixt Billeje
  Cylindervägen 7
  616 34 Aby

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Norrköping

Sixt Biludlejning i Norrköping gør det særligt nemt for dig at leje en bil, da flere af vores stationer ligger ved nogle af de vigtigste trafikknudepunkter. Flyver du f.eks. til Norrköping, så hent din udlejningsbil, så snart du lander, så du ikke behøver at stå og spejde efter taxier eller shuttlebusser. Billeje i Norrköping kan bl.a. bringe dig ubesværet hen til en af de absolutte største seværdigheder i området, Kolmården Djurpark, der er en af Nordens største dyreparker. Her finder du alt fra vilde tigre til charmerende delfiner, der stjæler dit hjerte på et splitsekund! Norrköping ligger smukt ved elven Motola Ström, og her finder du bl.a. nogle helleristninger, der fortæller om elvens historiske betydning. Byen i Østsverige har bl.a. også et større kunstmuseum og et fodboldstadion, hvor du kan give din støtte til IFK Norrköping.

På rejse i Astrid Lindgrens land

Med billeje i Norrköping har du alle muligheder for at komme ud på flere spændende dagsudflugter. Du kan f.eks. tage turen mod Stockholm, der blot ligger små 2 timers kørsel fra Norrköping. En anden mulighed er at køre mod syd og indtage Astrid Lindgrens land. Du finder f.eks. parken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby under 2 timers kørsel fra Norrköping. Kører du videre mod Sevedstorp finder du baggrundskulisserne til fortællingen om Bullerby mens du i Katthult kan tage en timeout i Emil fra Lønnebergsværksted.

Sixt, en af de største på markedet

På markedet for biludlejning er Sixt en af de vigtigste aktører, i og med at vores verdensomspændende virksomhed er en af de største leverandører. Vores stationer ligger over hele verden, og her udlejer vi biler inden for kategorier som cabrioleter, stationcars, 4x4, varevogne og økonomibiler. Alle biler har én ting til fælles. De holder en meget høj standard, og der kan tilvælges diverse ekstraudstyr, der gør din bilferie fuldendt. Bilen kan lejes via hjemmesiden eller via telefonisk kontakt med kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice