Billeje
Motala
Oversæt
Sverige // Motala
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Motala: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Motala, hvis du ønsker stor frihed og ekstra komfort på rejsen i det sydlige Sverige. Den charmerende by Motala hører hjemme i Östergötland Län og ligger ved en af Sveriges store søer Vättern. Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt bliver det ubesværet at cruise rundt i byen, men du kan naturligvis også udnytte friheden, Sixtbilen giver dig, til til at opdage smukke naturområder, da du bruger mindre tid på transporten fra A til B. Billeje i Motala kan reserveres til konkurrencedygtige priser, og vi har helt sikkert et køretøj i den rette størrelse, der passer til netop dine præferencer. Kontakt Sixts medarbejderteam pr. telefon eller klik dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden, når du vil leje din favoritbil.

 
 • Motala Banegård

  Sixt Billeje
  Platensgatan 34
  591 35 Motala

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Motala

  Sixt Billeje
  Industrigatan 2
  591 60 Motala

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 15:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Motala

Den hyggelige by Motala ligger ved den velkendte sø Vättern og er omgivet af smuk natur, hvilket giver dig mange skønne udflugtsmuligheder undervejs. Du kan bl.a. sætte kurs mod den ca. 5 km lange badestrand ved Varamobadet, der er populær takket være det fine sand, det rene vand og de mange hyggelige restauranter og caféer. Nord for Motala finder du desuden naturreservatet Håleberg, hvor du kan vandre på smukke skovbeklædte bakker og nyde en fantastisk udsigt over området, mens du øst for byen finder det betagende Charlottenborg slot og museum, der hører hjemme i naturskønne omgivelser ved vandet, der forener søerne Vättern og Boren. Du har mange aktivitetstilbud i din førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Motala, og det er helt op til dig at vælge, hvad du helst vil foretage dig på rejsen.

Vi har bilen til opholdet i Motala

Vælg fra det brede udvalg af kvalitetsbiler og praktiske ekstraudstyr, når du takker ja til Sixt billeje i Motala. Uanset om er du på udkig efter en udlejningsbil for en enkelt dag eller en længere periode, har Sixtafdelingerne i Motala den helt rigtige Sixtbil til dig. Måske leder du efter lidt ekstra stil og komfort på turen og ønsker derfor at leje en sportsvogn eller kompakt økonomibil, men du finder også både rummelige og robuste 4x4%u2019er, minibusser og stationcars hos Sixt Biludlejning i Motala. Ekstra tjenester og nyttigt tilbehør kan du selvfølgelig også nyde godt af i Motala, så tilføj gerne nogle af vores mange valgmuligheder. Lej allerede i dag din førsteklasses udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Motala. Vi er en af de bedste i branchen, så stol trygt på vores færdigheder.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice