Billeje i Motala Banegård

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Motala Banegård filial

Adresse

Platensgatan 34, 591 35 Motala, Sverige
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 19:00
Lør - Søn
09:00 - 15:00

Vores services ved Motala Banegård

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Motala Banegård, hvor vores kontor bogstaveligt talt ligger lige midt i hjertet af Sverige. Fra banegården går turen videre ud i det smukke svenske landskab. Motala er en hyggelig by, der byder på lidt af det hele. Med beliggenheden lige ved den store sø Vättern kan du være sikker på, at der bliver rig mulighed for at sejle, bade og vandre. Er du til lidt mere rolige, indendørsaktiviteter, kan vi anbefale et besøg på den flotte gamle herregård Charlottenborg. Her finder du byens historiske museum, og måske er du endda så heldig at møde den hvide eller sorte dame. To spøgelser, som efter sigende hjemsøger museet, og som ofte ses af både medarbejdere og gæster. Derudover må du ikke snyde dig selv for det velbesøgte Motala Motormuseum, hvor du finder gamle biler og udstyr fra første halvdel af 1900tallet, så tag på en nostalgisk rejse tilbage i tiden.
Billeje ved Motala Banegård, book her og nu

Billeje ved Motala Banegård, book her og nu

Som du ser, er billeje ved Motala Banegård en investering i ferieminder, så lej en bil i dag! Det kan ske online, via telefonen eller ved at troppe op på byens kontor. Vi anbefaler dog en forhåndsreservation ud fra kategorierne her på hjemmesiden. Hos os finder du bl.a. personbiler og stationcars samt terrængående 4x4. I Sverige begynder din rejse ved at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Motala Banegård, hvor udlejningsbilen venter på dig. Find allerede i dag et godt tilbud hos Sixt Biludlejning Motala Banegård.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Motala Banegård
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Motala Banegård.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Motala Banegård?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Motala Banegård?
Book nemt et langtidslejemål hos Motala Banegård ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Motala Banegård

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Motala Banegård?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?