Billeje
Helsingborg
Oversæt
Sverige // Helsingborg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Helsingborg: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning Helsingborg kan du få gode og billige lejebiler til at opfylde ethvert transportbehov. Du kan leje feriebil, familiebil, stationcars, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og lastbiler. Lav en prissammenligning på biludlejning på nettet og opdag, at Sixt tilbyder billige lejebiler, så du sparer både tid og penge ved at vælge Sixt Biludlejning Helsingborg.

 
 • Helsingborg
  Muskötgatan 27
  25467 Helsingborg

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Helsingborg

  Sixt Billeje
  Muskötgatan 27
  25467 Helsingborg

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt billeje i Helsingborg, Sverige

Sixt garanterer levering i den bilkategori, du bestiller, men vi kan ikke altid levere en præcis model. Betal depositum, underskriv kontrakten, og så er du klar til at køre. Har du brug for et barnesæde, udstyrer vi naturligvis også bilen med det. Du kan også vælge at lease din bil hos Sixt, hvor vi har fordelagtige kontrakter til en konkurrencedygtig pris.

Oplev Helsingborg by med din Sixt lejebil

Helsingborg er en havneby, som ligger 20 minutters sejlads fra Helsingør, og den er en vigtig industriby i Sverige med mange arbejdspladser. Du kan bedst opleve byen med en lejebil fra Sixt billeje Helsingborg. Kør ind til centrum, oplev byen på gåben, udnyt de mange indkøbsmuligheder, og spis en lækker frokost på en af de mange restauranter i byen. Du kan også besøge Dunkers Kulturhus, som ligger på kajpromenaden. Det er designet af den danske arkitekt Kim Utzon, som har tilpasset huset til den fysiske beliggenhed, hvor havet ligger på den ene side og byen på den anden. Huset rummer skiftende kunstudstillinger, og der afholdes koncerter. Med en bil fra Sixt billeje Helsingborg kan du også vælge at køre hen til den smukke Marakirken, som er en kirke i gotisk stil fra 1400-tallet.

Udforsk landet omkring Helsingborg

Helsingborg er omkranset af en høj, stejl kløft, som blev skabt i den sidste istid. Den hedder Landborgen. Brug jeres lejebil fra Sixt Biludlejning Helsingborg til at udforske dette omfattende højplateau, som hæver sig op til 40 meter over havet. Kan I lide at vandre, er det en god ide at følge vandrestien Landborgspromenaden. I kan også besøge Helsingborg Slot, som blev grundlagt i middelalderen. Eller brug jeres bil fra Sixt billeje Helsingborg til at køre nord på og besøge Sofiero slottet. Det ligger fem km nord for Helsingborg og er et flot gammelt slot med en berømt have. Der findes nemlig mere end 10.000 rhododendron buske som kommer frar 300 forskellige arter. I kan også besøge gourmetrestauranten, som ligger i forlængelse af slotsbygningen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice