Billeje i Halmstad

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Halmstad

Sixt Biludlejning i Halmstad

Sixt Biludlejning i Halmstad

Uanset om du er på forretningsrejse eller rejser for fornøjelsens skyld, bliver din tur hurtigt nemmere og sjovere med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Halmstad! Her får du tilbudt en lejebil af den højeste kvalitet til favorable priser. Vores priser er lave sammenlignet med andre biludlejningsfirmaer, men det betyder ikke, at du får mindre for dine penge! Du vælger selv mellem vores mange forskellige modeller og er på den måde sikret et køretøj, der er skræddersyet til dine behov, dine ønsker og dit ophold. Vi gør billeje i Halmstad hurtigt og fleksibelt, så du kan bruge din tid på vigtigere ting.Hvis du planlægger en tur til Halmstad eller omegn, så gør dig selv en tjeneste og lej en bil. På den måde kommer du nemt og hurtigt rundt, hvad enten du har forretningsmøder, familieaktiviteter eller naturoplevelser på programmet. Hos Sixt Biludlejning i Halmstad tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige køretøjer. Vælg mellem familiebiler, varevogne eller måske en lækker sportsvogn til et roadtrip gennem den smukke, svenske natur. Uanset hvad du vælger, er kvaliteten i top. Alle vores biler er nemlig typisk under 12 måneder gamle, og vi handler udelukkende med førsteklasses biler. Desuden kan du altid tilføje nyttige produkter fra vores lange liste af mulige funktioner og services. Kontakt os på telefon eller via hjemmesiden!
Et område med både natur og historie

Et område med både natur og historie

Halmstad er smukt beliggende på Sveriges vestkyst, og med Sixt Biludlejning i Halmstader du fri til at udforske byen og området i dit eget tempo. Tag et roadtrip langs kysten og forkæl alle dine sanser bag rattet. Nyd synet alene eller med familie og venner, og lav små pitstopsdér, hvor I har lyst. Når I vender tilbage til Halmstad, kan I besøge Galgberget, somtilbage i historien var stedet for henrettelser. I dag er stedet knapt så dystert og er i stedet en hyggelig perle i skoven, hvor I passende kan dele en picnickurv og et glas hvidvin. Husk selvfølgelig saftevand til chaufføren!
Storbyerne venter i horisonten

Storbyerne venter i horisonten

Halmstad ligger lige midt imellem Gøteborg og Malmø, og hvis du benytter dig af Sixt billeje i Halmstad, er du ikke særlig langt fra nogen af byerne. Hop ind i bilen fra Sixt og kør enten nord eller sydpå. Hvad enten du er til kunst, shopping, god mad eller noget helt fjerde, kan du finde det i Sveriges næststørste og tredjestørste by.
Show more
Godt at vide når du lejer i Halmstad
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Halmstad?
For at leje bil hos SIXT i Halmstad skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Halmstad.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Halmstad?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Halmstad. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 237 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Halmstad
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Halmstad?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Halmstad?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Halmstad?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Halmstad

Vis mere