Billeje
Halmstad
Oversæt
Sverige // Halmstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Halmstad: Sixt biludlejning online booking

Uanset om du er på forretningsrejse eller rejser for fornøjelsens skyld, bliver din tur hurtigt nemmere og sjovere med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Halmstad! Her får du tilbudt en lejebil af den højeste kvalitet til favorable priser. Vores priser er lave sammenlignet med andre biludlejningsfirmaer, men det betyder ikke, at du får mindre for dine penge! Du vælger selv mellem vores mange forskellige modeller og er på den måde sikret et køretøj, der er skræddersyet til dine behov, dine ønsker og dit ophold. Vi gør billeje i Halmstad hurtigt og fleksibelt, så du kan bruge din tid på vigtigere ting.

 
 • Halmstad Lufthavn

  Sixt Billeje
  Tre Hjärtans väg 12
  302 45 Halmstad

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Halmstad Banegård

  Sixt Billeje
  Halmstad Centralstation
  302 56 Halmstad

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Halmstad

  Sixt Billeje
  Kristinehedsvägen 13
  302 44 Halmstad

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Halmstad

Hvis du planlægger en tur til Halmstad eller omegn, så gør dig selv en tjeneste og lej en bil. På den måde kommer du nemt og hurtigt rundt, hvad enten du har forretningsmøder, familieaktiviteter eller naturoplevelser på programmet. Hos Sixt Biludlejning i Halmstad tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige køretøjer. Vælg mellem familiebiler, varevogne eller måske en lækker sportsvogn til et roadtrip gennem den smukke, svenske natur. Uanset hvad du vælger, er kvaliteten i top. Alle vores biler er nemlig typisk under 12 måneder gamle, og vi handler udelukkende med førsteklasses biler. Desuden kan du altid tilføje nyttige produkter fra vores lange liste af mulige funktioner og services. Kontakt os på telefon eller via hjemmesiden!

Et område med både natur og historie

Halmstad er smukt beliggende på Sveriges vestkyst, og med Sixt Biludlejning i Halmstader du fri til at udforske byen og området i dit eget tempo. Tag et roadtrip langs kysten og forkæl alle dine sanser bag rattet. Nyd synet alene eller med familie og venner, og lav små pitstopsdér, hvor I har lyst. Når I vender tilbage til Halmstad, kan I besøge Galgberget, som tilbage i historien var stedet for henrettelser. I dag er stedet knapt så dystert og er i stedet en hyggelig perle i skoven, hvor I passende kan dele en picnickurv og et glas hvidvin. Husk selvfølgelig saftevand til chaufføren!

Storbyerne venter i horisonten

Halmstad ligger lige midt imellem Gøteborg og Malmø, og hvis du benytter dig af Sixt billeje i Halmstad, er du ikke særlig langt fra nogen af byerne. Hop ind i bilen fra Sixt og kør enten nord eller sydpå. Hvad enten du er til kunst, shopping, god mad eller noget helt fjerde, kan du finde det i Sveriges næststørste og tredjestørste by.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice