Billeje i Arvidsjaur

 

Vores services ved Arvidsjaur

Sixt Biludlejning i Arvidsjaur

Sixt Biludlejning i Arvidsjaur

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Arvidsjaur i hjertet af Sverige. Her venter der både skøn natur, hyggeligt byliv og masser af aktiviteter, såvel sommer som vinter. Om sommeren står den på vandreture, svømmeture i søen og køreture i det smukke landskab i Sixtbilen, mens du om vinteren finder alt, hvad hjertet kan begære af spændende udendørsliv. Skiløb, snescooter eller isfiskeri? I Arvidsjaur finder du det hele, og uanset om du vil dyrke en mangeårig hobby eller prøve kræfter med noget nyt, er der noget, der passer til lige netop dit temperament. Billeje i Arvidsjaur er tilgængelig her og nu, enten ved at kontakte os telefonisk eller over nettet.Arvidsjaur er en lille by med masser af ting på programmet, og med Sixt Biludlejning som din rejsemakker skal du nok få det meste med. Vi er dog ikke de eneste i byen med en forkærlighed for biler, for store dele af den europæiske bilindustri har nemlig i mange år brugt området til at teste vinterkørsel i, og Arvidsjaur er med årene blevet så kendt, at BBC Top Gear har lagt vejen forbi. Vil du ud at køre i vinterlandskabet, kan vi anbefale en tur til skianlægget Vittjåkk uden for byen, hvor der venter dig 5 km pister i en varierende sværhedsgrad. Vil du endnu tættere på naturen, kan du med fordel tage Sixtbilen omtrent 30 km vestpå, hvor du finder den flotte sø Storavan, som indbyder til ro og afslapning året rundt. Det er nemt at forelske sig i den storslåede svenske natur i området omkring Arvidsjaur, og vi bliver ikke spor overraskede, hvis du beslutter dig for at vende tilbage hertil på et senere tidspunkt!
Nysynede biler til knivskarpe priser

Nysynede biler til knivskarpe priser

Billeje i Arvidsjaur er super nemt med Sixt. Du finder vores kontor lige ved lufthavnen, så du kan komme i gang med ferieeventyret, så snart du ankommer. Lander eller letter flyet på et skævt tidspunkt? Intet problem, for her hos os kan du nemlig både afhente og returnere dit køretøj døgnet rundt. Vi kan tilbyde et fremragende udvalg af udlejningsbiler inden for kategorier som personbiler og stationcars samt 4x4, og alle vores nysynede biler fås selvfølgelig til knivskarpe priser, der får kunderne til at hoppe i glæde, og konkurrenterne til at ryste i bukserne. Nordsverige venter, så bestil biludlejning i Arvidsjaur og kom godt fra start i en bil, der er driftssikker fra start til slut.
Show more

Godt at vide når du lejer i Arvidsjaur

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Arvidsjaur.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Arvidsjaur?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Arvidsjaur. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Arvidsjaur?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Arvidsjaur

Kan jeg booke et langtidslejemål i Arvidsjaur?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Arvidsjaur?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Arvidsjaur

Vis mere