Billeje
Paisley
Oversæt
Storbritannien // Paisley
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Paisley: Sixt biludlejning online booking

Hvis din rejse går til Storbritannien næste gang, vil en bil fra Sixt Biludlejning i Paisley gøre det betydeligt nemmere at tage på opdagelse, når du først er trådt ud fra flyet. Du finder Paisley i det sydvestlige Skotland, kun ca. 11 km vest for Glasgow. Denne smukke by byder på spændende seværdigheder og nærhed til imponerende natur. Med et pålideligt og moderne køretøj fra Sixtkontoret i Paisley slipper du uden om brugen af offentlige transportmidler og kan tage dagen, som den kommer. Udlejningsbilen er også et godt valg for forretningsrejsende, der skal til og fra mødelokalerne eller konferencefaciliteterne i Glasgow. Kontakt Sixtteamet i dag, så du får udlejningsbilen til en fantastisk skarp pris.

 
 • Glasgow Lufthavn
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Glasgow Lufthavn

  Sixt Billeje
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Påbegynd rejsen med Sixt billeje i Paisley

Paisley ved Skotlands smukke vestkyst er en god base for at udforske nogle af landets imponerende søer, de såkaldte Lochs, dejlige øer samt Skotlands smukke lavland. Sixt billeje i Paisley gør det både simpelt og komfortabelt at tage på dagsture, når lysten melder sig. Sæt f.eks. kurs mod Storbritanniens største sø, Loch Lomond, og nationalparken Trossachs nord for Paisley, for vandring og enestående udsigter, og besøg desuden gerne områdets berømte Loch Lomond whiskydestilleri. Selve Paisley byder også på interessante aktiviteter, heriblandt det fascinerende Coast Observatory, Paisleys spændende kunstmuseum og det historiske Crookston slot. Du kan også blot anvende udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Paisley til at køre en tur mellem områdets hyggelige landsbyer og langs den storslåede kystlinje.

Lej en bil til dit eventyr i Skotland

Det er legende let at vælge Sixts bileje ved et af kontorerne i og omkring Paisley. Hvis din næste tur går til Storbritannien, har Sixt en komfortabel bil til dig ude på lageret. Når du forhåndsreserverer, mangler vi blot oplysninger som navn på kontor, afhentningstidspunkt og vigtigst af alt ønsket udlejningskategori. Herefter håndplukker vi den eksakte model, hvad enten du ønsker en rummelig stationcar, sportsvogn eller 4x4. Du er dog altid sikker på, at alle Sixts køretøjer opfylder højeste kvalitet, da vi regelmæssigt syner og udskifter dem. Ved Sixt Biludlejning i Paisley kan du desuden bl.a. nyde ubegrænset kilometertal eller GPS navigation, og du kan desuden også få yderligere en fører dækket på din rejse, hvis det er et ønske. Bemærk i øvrigt, at Sixt har status som et af verdens førende biludlejningsselskaber, hvorfor vi altid kan give dig en tryg service under hele rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice