Billeje
Liverpool
Oversæt
Storbritannien // Liverpool
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Liverpool: Sixt biludlejning online booking

Liverpool er mest af alt kendt for fodbold, næstefter de legendariske Beatles. Byen har dog også meget andet at byde på. Hvis du kombinerer din ferie med biludlejning i Liverpool hos Sixt, kan du glædes over at kunne rejseud i området omkring byen og se den smukke natur samt andre fine seværdigheder i omegnen. Du kan vælge mellem mange forskellige typer kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne samt cabrioleter og 4x4. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine behov, når du gør brug af vores billeje i Liverpool. Vi kan dog ikke garantere specifikke modeller ved reservationen, men har mange andre tilbud. Lej en bil og gå efter fodbold, musik samt de urbane himmelstrøg i Liverpool!

 
 • Liverpool Lufthavn
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Liverpool Lufthavn

  Sixt Billeje
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Liverpool

Begynd din ferie i Liverpool med at gå en tur langs havnen og føl havnens betydning for den nordengelske by. Det er en rigtig arbejderby, som populærkulturen har fundet sin styrke i, og det har fostret vigtige kulturpersoner i årenes løb, kunstnere som sportshelte. Besøg havnekomplekset Albert Dock eller tag forbi det martitime museum eller slavehistoriens museum og få lidt af byens historie med på bilferien. The Beatles Story museet er et fantastisk prisvindende museum, som du må se, hvis du ellers er fan eller blot musikinteresseret. Med mindre du overhovedet ikke er til fodbold, er et besøg på byens stadium naturligvis også et must, da fodboldens betydning for Liverpool ikke kan overvurderes. Ellers har byen masser af fine guidede ture til de historiske dele af byen samt pubber en masse.

Oplev Storbritanniens smukkeegne med biludlejning i Liverpool

Har du lejet en bil, og har du lyst til at se, hvad oplandet omkring Liverpool kan tilbyde dig, har du taget et klogt valg.Udenfor byen finder du nemlig flere fine strande samt Chester Zoo, som er perfekt, hvis der er børn med på turen. Måske kan en tur i Martin Mere Nature Reserve også friste med trekking og flamingoer! Parkgate med sine Ness Botanic Gardens er ligeledes et yndet udflugtsmål, hvor du kan spadsere i de smukke haver.

Mange services hos Sixt

Der er en række gode grunde til at benytte sig af billeje i Liverpool hos Sixt. Du bliver tilbudt vores gode service samt en masse ekstra tilbud. Vores udlejningsbiler er endvidere af en førsteklasses kvalitet, og de er gerne under 1 år gamle. Samtidig er vi et hæderkronet globalt biludlejningsselskab med stolte rødder!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice