Billeje i Bristol Centrum

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bristol Centrum

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bristol Centrum der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Bristol Centrum filial

Adresse

New Thomas Street, BS2 0HZ Bristol, Storbritannien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00
Helligdage
08:00 - 14:00

Vores services ved Bristol Centrum

Velkommen til Sixt Bristol

Velkommen til Sixt Bristol

Tag på en komfortabel og spændende bilrejse i det sydvestlige Storbritannien, når du lejer en premium-bil hos Sixt Biludlejning i Bristol. Sixt giver dig mange muligheder for at bestille drømmebilen. Klik dig enten frem til bestillingsdelen på Sixts hjemmeside eller i Sixt-appen, eller grib telefonen, og ring til medarbejderteamet. Med Sixt-billeje ved afdelingen Bristol starter du ud i den østlige del af den charmerende storby, med kort afstand til floden Avon og byens togstation. Når du har afhentet udlejningsbilen ved det centralt beliggende kontor i Bristol, kan du for eksempel sætte kurs mod den nærliggende slotspark, besøge byens charmerende gamle bydel eller gå en tur langs floden og betragte de mange både. Du har naturligvis også mulighed for at tage på længere roadtrips og opleve alt det skønne, det sydlige England har at byde på.
Din frihed og komfort er i fokus hos Sixt

Din frihed og komfort er i fokus hos Sixt

En egen bil på rejsen betyder frihed til at bestemme din egen rejserute og komforten ved at kunne læne dig tilbage i sædet og køre direkte til oplevelserne. Ved Sixt-afdelingen Bristol står vi klar med udlejningsbilen, og du kan nyde fleksibiliteten til at kunne returnere køretøjet døgnet rundt. Gennemse udbuddet af stilfulde og moderne udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning Bristol, og bestem dig for, om en rummelig 4x4'er eller stationcar lige er det, du har brug for, eller om du foretrækker en smart økonomibil eller sportsvogn under opholdet. Du kan desuden skræddersy Sixt-billeje ved kontoret Bristol helt til dine ønsker ved at tillægge ubegrænset kilometertal, GPS-navigation eller en komfortabel autostol. Vi ønsker dig en vidunderlig bilrejse med Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Bristol Centrum
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bristol Centrum?
For at leje bil hos SIXT i Bristol Centrum skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bristol Centrum.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bristol Centrum?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 483 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Bristol Centrum
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bristol Centrum?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bristol Centrum?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bristol Centrum

Vis mere