Billeje
Birmingham
Oversæt
Storbritannien // Birmingham
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Birmingham: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Birmingham er første stop, hvis du skal have en mobil og komfortabel rejse i Storbritanniens West Midlands. Vores udlejningsbiler er i en topkvalitet, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser. Desuden finder du ikke et biludlejningsfirma med en større ekspertise end Sixt.

 
 • Birmingham Lufthavn
  Arrivals Hall
  B26 3QJ Birmingham

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Birmingham Centrum
  Unit 6, Friston Avenue
  B16 8HH Birmingham

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Birmingham Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrivals Hall
  B26 3QJ Birmingham

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Birmingham Centrum

  Sixt Billeje
  Unit 6, Friston Avenue
  B16 8HH Birmingham

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Birmingham

Sixt billeje i Birmingham er et ganske praktisk udgangspunkt. Denne herlige destination er en af Storbritanniens største byer, og det er med andre ord en klar fordel selv at kunne transportere sig rundt i byen. Det kan også være, at du skal bruge bilen til at køre rundt i West Midlands eller længere ture rundt i Storbritannien. I så fald får du også brug for tilvalg i form af ekstraudstyr. Vi har både GPS’er, autostole og meget andet i sortimentet.

Et tæt urbaniseret område

Måske kommer du til Birmingham i forbindelse med dit arbejde. Sixt Biludlejning Birmingham er et godt sted at begynde din forretningsrejse. Med en af vores udlejningsbiler kommer du nemt rundt i det tæt urbaniserede område omkring byen. Her finder du mange centrale erhvervscentre for Storbritannien. Birmingham har i øvrigt også en både lang og spændende historie. Lej en bil hos Sixt og bliv godt kørende, hvis du skal ud at besøge nogle af topseværdighederne, såsom de mange antikke monumenter eller flere af de centrale steder i den engelske industrialiseringshistorie. Birmingham er en by, der især voksede i det 19. og 20. århundredes industrialisering, så byen emmer af erhvervshistorie, hvilket også afspejles i byens arkitektur, der er præget af modernitet og fremtidstro. Hos Sixt ser vi frem til at give dig en god start på din rejse, uanset om du kommer for fornøjelsens skyld eller i arbejdsmæssig regi.

Find selv din udlejningsbil i vores sortiment

Med vores onlinebooking kan du selv finde og reservere din udlejningsbil, alt efter de personlige behov. Du kan selvfølgelig også bestille din udlejningsbil via telefonen, så du kan få endnu flere oplysninger om Sixt billeje i Birmingham. Vores udlejningsbiler er altid gennemtestede, ligesom de ofte er under 1 år gamle. Du får derfor ofte følelsen af at træde ind i en bil, der emmer af klasse og kvalitet. Det er et godt afsæt for en kør selv ferie i Birmingham og omegn. Én ting, du bør notere dig, er, at vi ikke kan love dig bestemte udlejningsmodeller i reservationsøjeblikket. Du vælger alene ud fra de forskellige kategorier. Har du spørgsmål, så bare kom med dem.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice