Billeje i Birmingham Centrum

 

Mest populære i Birmingham Centrum

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Birmingham Centrum der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Birmingham Centrum filial

Adresse

Unit 6, Friston Avenue, B16 8HH Birmingham, Storbritannien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 17:00
Lør
07:00 - 13:00
Søn
09:00 - 13:00
Helligdage
08:00 - 16:00

Vores services ved Birmingham Centrum

Sixt Birmingham

Sixt Birmingham

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Birmingham og lad afdelingen blive udgangspunkt for dit ophold i Storbritannien. Her hjælper Sixt personalet dig med alle praktiske forberedelser, så du kan læne dig tilbage og nyde ferien eller forretningsrejsen. Kontoret i Birmingham ligger inde i QParkeringshuset i Brindleyplace, og afdelingens centrale placering i storbyen kan let nås med offentlige transportmidler. På kontoret kan du leje alt fra praktiske familiebiler til sportsvogne, hvis du ønsker at komme rundt i byen med masser af stil. Alle biler er af topkvalitet og kan lejes til favorable priser. Med Sixts billejei Birmingham udgår du fra en af landets største byer oghar mulighed for at udforske storbyens erhvervshistorie og flotte arkitektur. Du kan selvfølgelig også begive dig ud på længere roadtrips i West Midlands og resten af smukke Storbritannien.
Sixt Biludlejning i Birmingham

Sixt Biludlejning i Birmingham

Birmingham og Storbritannien er bestemt spændende destinationer for en bilferie, og det vil du hurtigt mærke, når du lejer en bil hos Sixt. Vi har mange års erfaring med at udleje kvalitetsbiler og gør vores bedste for, at du skal kunne nyde suveræn kundeservice, fremragende priser og tilbud samt premium udlejningsbiler. Udbuddet af bilkategorier hos biludlejningen i Birmingham er bredt og inkluderer bl.a. økonomibiler, stationcars, sportsvogne, 4x4 og varevogne, og du kan naturligvis også tilvælge ekstraudstyr såsom GPS eller autostol. Bestil allerede i dag billeje i Birmingham telefonisk eller online og hent bilnøglerne, når du ankommer til den pulserende storby. Vi glæder os til at se dig i Birmingham.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Birmingham Centrum

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Birmingham Centrum?
For at leje bil hos SIXT i Birmingham Centrum skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Birmingham Centrum.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Birmingham Centrum?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 965 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Birmingham Centrum

Kan jeg booke et langtidslejemål i Birmingham Centrum?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Birmingham Centrum?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Birmingham Centrum

Vis mere