Billeje i Zaragoza

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Zaragoza

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Zaragoza Delicias Banegård der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Zaragoza

Sixt Biludlejning i Zaragoza

Sixt Biludlejning i Zaragoza

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Zaragoza og oplev en af Spaniens storbyer på allernærmeste hold. Her kan du køre langs Ebrofloden, langs romerske bymure og høje spir, mens du nyder det nordlige Spaniens naturlige charme med alt, hvad dertil hører. Sixt tilbyder dig førsteklasses udlejningsbiler inden for kategorier såsom økonomibiler, stationcars og sportsvogne.Zaragoza ligger syd for Pyrenæerne, ca. 3 timers kørsel fra Madrid og Barcelona. Floden Ebro er en af de toneangivende naturseværdigheder i byen, hvilket giver dig mulighed for at nærstudere et bygningsværk som broen Puente de Piedra med sine bronzestatuer. En anden seværdighed, du ikke kommer udenom, er Zaragozas Basilica de Nuestra Senora del Pilar, der er et vigtigt pilgrimsmål. Zaragoza er også kendt for sine mange museer, hvor du bl.a. kan opleve flere af maleren Goyas kunstværker. Goya blev født nær Zaragoza, hvorfor han har en særlig betydning for byen. Byen prydes også af flere romerske monumenter, ligesom du kan jagte Spaniens spændende fortid via monumenter fra Den Spanske Uafhængighedskrig, såsom Puerta del Carmen. Er du interesseret i spansk historie og særligt Den Spanske Borgerkrig, kan du også kombinere besøget i Zaragoza med en tur til Belchite, 50 km uden for byen. Vælger du billeje i Zaragoza, mærker du hurtigt historiens vingesus.
Bestil biludlejning i Zaragoza

Bestil biludlejning i Zaragoza

Det er ganske nemt at bestille billeje i Zaragoza. Du skal blot kontakte os telefonisk eller gennemføre bestillingen via vores hjemmeside. Den kan klares på få minutter, så din bil står klar ved ankomsten til Zaragoza. Husk blot på, at det ikke er muligt at bestille en ønsket bilmodel. Du vælger til gengæld frit mellem vores mange kategorier såsom økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne. Bilerne kan også udstyres med ekstraudstyr, hvis du f.eks. ønsker en GPS til turen rundt i det nordlige Spanien. Vi kan også tilbyde dig en kaskobeskyttelse, der gør komfort og sikkerhed til en førsteprioritet.
Sixt, et af verdens største biludlejningsfirmaer

Sixt, et af verdens største biludlejningsfirmaer

Vi har været inden for udlejningsbranchen siden 1912, og i dag er Sixt et af de største biludlejningsfirmaer på verdensplan. Vi tilbyder førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser, ligesom vi har øje for den gode kundeservice. Vælg derfor en af vores stationer i Zaragoza og oplev, hvordan billeje giver dig frihed på landevejene. Vi er altid klar til at rådgive dig, hvis du ønsker hjælp til dit valg af billeje. Vi glæder os til at vise dig Spaniens mange perler!
Show more
Godt at vide når du lejer i Zaragoza
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zaragoza?
For at leje bil hos SIXT i Zaragoza skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zaragoza.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Zaragoza?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Zaragoza. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 766 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Zaragoza

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Zaragoza?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Zaragoza?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Zaragoza?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Zaragoza

Vis mere