Billeje
Zaragoza
Oversæt
Spanien // Zaragoza
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zaragoza: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Zaragoza og oplev en af Spaniens storbyer på allernærmeste hold. Her kan du køre langs Ebrofloden, langs romerske bymure og høje spir, mens du nyder det nordlige Spaniens naturlige charme med alt, hvad dertil hører. Sixt tilbyder dig førsteklasses udlejningsbiler inden for kategorier såsom økonomibiler, stationcars og sportsvogne.

 
 • Zaragoza Lufthavn
  Ctra. del Aeropuerto s/n
  50011 Zaragoza

  Ma. - Sø.07:30 - 20:30
  Helligdag07:30 - 20:30
  Book ved denne station

 • Zaragoza Delicias Banegård
  Avenida de Navarra, 80
  50011 Zaragoza

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Zaragoza Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ctra. del Aeropuerto s/n
  50011 Zaragoza

  Ma. - Sø.07:30 - 20:30
  Helligdag07:30 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Zaragoza Delicias Banegård

  Sixt Billeje
  Avenida de Navarra, 80
  50011 Zaragoza

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Zaragoza

Zaragoza ligger syd for Pyrenæerne, ca. 3 timers kørsel fra Madrid og Barcelona. Floden Ebro er en af de toneangivende naturseværdigheder i byen, hvilket giver dig mulighed for at nærstudere et bygningsværk som broen Puente de Piedra med sine bronzestatuer. En anden seværdighed, du ikke kommer udenom, er Zaragozas Basilica de Nuestra Senora del Pilar, der er et vigtigt pilgrimsmål. Zaragoza er også kendt for sine mange museer, hvor du bl.a. kan opleve flere af maleren Goyas kunstværker. Goya blev født nær Zaragoza, hvorfor han har en særlig betydning for byen. Byen prydes også af flere romerske monumenter, ligesom du kan jagte Spaniens spændende fortid via monumenter fra Den Spanske Uafhængighedskrig, såsom Puerta del Carmen. Er du interesseret i spansk historie og særligt Den Spanske Borgerkrig, kan du også kombinere besøget i Zaragoza med en tur til Belchite, 50 km uden for byen. Vælger du billeje i Zaragoza, mærker du hurtigt historiens vingesus.

Bestil biludlejning i Zaragoza

Det er ganske nemt at bestille billeje i Zaragoza. Du skal blot kontakte os telefonisk eller gennemføre bestillingen via vores hjemmeside. Den kan klares på få minutter, så din bil står klar ved ankomsten til Zaragoza. Husk blot på, at det ikke er muligt at bestille en ønsket bilmodel. Du vælger til gengæld frit mellem vores mange kategorier såsom økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne. Bilerne kan også udstyres med ekstraudstyr, hvis du f.eks. ønsker en GPS til turen rundt i det nordlige Spanien. Vi kan også tilbyde dig en kaskobeskyttelse, der gør komfort og sikkerhed til en førsteprioritet.

Sixt, et af verdens største biludlejningsfirmaer

Vi har været inden for udlejningsbranchen siden 1912, og i dag er Sixt et af de største biludlejningsfirmaer på verdensplan. Vi tilbyder førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser, ligesom vi har øje for den gode kundeservice. Vælg derfor en af vores stationer i Zaragoza og oplev, hvordan billeje giver dig frihed på landevejene. Vi er altid klar til at rådgive dig, hvis du ønsker hjælp til dit valg af billeje. Vi glæder os til at vise dig Spaniens mange perler!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice