Billeje i Alicante

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Alicante

Sixt Biludlejning i Alicante

Sixt Biludlejning i Alicante

Sixt gør Biludlejning i Alicante utrolig nemt med et stort udvalg af billige lejebiler og tjenester. Uanset om du skal bruge en luksuriøs sportsvogn eller en familievenlig firhjulstrækker, står Sixt klar til at hjælpe med den helt rigtige løsning. Det er nemt at finde din feriebil, lige så snart du træder ud af flyet i lufthavnen i Alicante, og du kan få et godt tilbud ved at bestille flyrejsen og billeje i Alicante sammen. Du kan fx vælge en cabriolet med ubegrænset antal kilometer, hvis du rigtig vil mærke den varme vind suse i håret, og opleve en køretur gennem det smukke landskab med fantastiske udsigter. På vores hjemmeside kan du foretage en lejebil prissammenligning af vores store udvalg af billige lejebiler, betale billeje depositum og bestille ekstraudstyr som GPS eller barnesæde. Hos os kan du lease bil, som du både kan hente og aflevere døgnet rundt. Billeje i Alicante kan både være økonomisk og ekstravagant, og Sixt kan klare begge dele og alt imellem.
Fleksibel med Biludlejning i Alicante

Fleksibel med Biludlejning i Alicante

Hvis du ikke har hørt om Alicantes mange attraktioner, kan du se frem til en spændende ferie ved Costa Blanca - den hvide kyst. Den nemmeste og mest behagelige måde at få set det hele er med Sixt billeje i Alicante, der har udlejningssteder i lufthavnen og centralt i byen. Det er nemt at køre i bil i Spanien med kørsel i højre side og glimrende motorveje til at komme rundt i og omkring byen. Med billeje i Alicante har du mulighed for en fleksibel rejse, hvor du kan køre en tur op i bjergene eller til en strand uden for byen med få turister.
Sightseeing i Alicante

Sightseeing i Alicante

Et absolut højdepunkt på ferien i Alicante er et besøg på slottet Santa Barbara, der fra sine slotsmure fra det 16. århundrede byder på flotte udsigter over byen. Hvis hele familien skal have en oplevelse, kan du køre til Vergel Dyrepark, der er en kør-selv park med et stort naturområde med zebraer, løver, leoparder og mange andre dyr gående frit omkring. Det absolut vigtigste i Alicante er dog at slappe af og nyde det dejlige klima enten på stranden, i den charmerende historiske bykerne eller i byens pulserende omdrejningspunkt - Strandpromenaden Paseo Explanada de España. Her er der mulighed for at spadsere i et afslappet tempo og nyde en is under palmerne, mens man overvejer, om der skal stå tapas eller paella på aftenens menukort. Gør din ferie nem, afslappet og fleksibel med Sixt Biludlejning i Alicante.
Show more
Godt at vide når du lejer i Alicante
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Alicante?
For at leje bil hos SIXT i Alicante skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Alicante.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Alicante?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Alicante. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 4020 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Alicante

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Alicante?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Alicante?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Alicante?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Alicante

Vis mere