Billeje i Rogaska Slatina/Delivery Serv.

 

Vejvisning til Rogaska Slatina/Delivery Serv. filial

Adresse

Delivery and Collection, 3250 Rogaska Slatina, Slovenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Rogaska Slatina/Delivery Serv.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixts biludlejning i Rogaska Slatina byder dig velkommen til vidunderlige Slovenien. Rogaska Slatina i det østlige Slovenien er det perfekte sted at slappe af og samtidig tage på eventyr. Byen og området er kendt for sine mange spahoteller med naturligt kildevand, hvor du kan koble af og sige farvel til hverdagens stress og jag. Kilderne blev allerede anvendt af indbyggerne i det romerske imperium, som kendte til de helbredende effekter af naturligt kildevand. Med billeje i Rogaska Slatina kan du køre en tur ud til Kozjanski Park, som er en virkelig smuk ejendom eller besøge bjergene Hrvasko Zagorje på grænsen til Kroatien, hvor du kan nyde dejlig natur, perfekt til en skovtur. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet med dit besøg ved Rogaska Slatina, og med en Sixtbil på turen kan du komme vidt omkring.
Sixt Biludlejning i Rogaska Slatina

Sixt Biludlejning i Rogaska Slatina

Sixt Rogaska Slatina tilbyder en bred vifte af kvalitetsbiler fra mindre økonomibiler og praktiske stationcars til større 4x4 og luksus sportsvogne. Hos Sixt lejer du en udlejningsbil, der falder i din smag og passer til dine behov og pengepung. Bemærk, at du ikke kan reservere en bestemt bilmodel, men du er garanteret en fantastisk bil inden for den valgte bilkategori. Du kan desuden bestille ubegrænset kilometertal til din bilrejse, tilføje fuld kaskobeskyttelse og bestille praktisk tilbehør som GPS navigation. Book straks din billeje i Rogaska Slatina, og ganske snart vil det være dig, der er ude at nyde den dejlige natur i Rogaska Slatina i Slovenien.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rogaska Slatina/Delivery Serv..
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Rogaska Slatina/Delivery Serv.?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rogaska Slatina/Delivery Serv.?
Book nemt et langtidslejemål hos Rogaska Slatina/Delivery Serv. ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Rogaska Slatina/Delivery Serv.?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Vis mere