Billeje i Celje

 

Mest populære i Celje

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Celje der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Celje filial

Adresse

Mariborska Cesta 54, 3000 Celje, Slovenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Celje

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Celje i det centrale Slovenien. Når du har afhentet udlejningsbilen på vores lokale Sixtkontor, kan du begynde din tur i Sloveniens tredjestørste by Celje. Byen er beliggende i nærheden af Savinjafloden og byder på en rig kulturel og historisk arv. Oplev byens charme i det smukke middelalderslot, hvor du kan tage på en guidet tur, se romersk forhistorie i Sempeter og nyd idyl og ro omkring søen Smartinsko og i den omgivende, grønne natur, hvor du kan tage på vandretur, sejle i kajak eller nyde en picnic. Med billeje i Cejle kan du desuden nemt tage til den omgivende Savinjskaregion med de mange maleriske byer og historiske huse. Med en udlejningsbil i Celje kan du indtage det betagende landskab med pragtfulde bjerge og charmerende landsbyer.
Sixt Biludlejning i Celje

Sixt Biludlejning i Celje

Oplev skønheden i denne gamle by med en Sixt udlejningsbil fra filialen i Celje. Med en bil på rejsen kan du opleve alt det, du vil, i dette smukke sydeuropæiske land. Sixt har gjort lejeprocessen så simpel som muligt for dig. Bestil billeje i Celje online eller telefonisk og afhent hurtigt og smidigt udlejningsbilen, når du ankommer til kontoret. Bileksperterne ved Sixtkontoret i Celje har et bredt udbud af økonomiske og kvalitative biler, bl.a. økonomibiler, sportsvogne, stationcars, 4x4 og varevogne, hvis du har behov for et større køretøj. For at sikre din køreglæde tilbyder Sixt også ekstra services, f.eks. GPS, fuld kaskobeskyttelse og muligheden for at få yderligere et navn på lejekontrakten.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Celje

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Celje?
For at leje bil hos SIXT i Celje skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Celje.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Celje?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 107 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Celje

Kan jeg booke et langtidslejemål i Celje?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Celje?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Celje

Vis mere