Billeje i Rogaska Slatina

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Rogaska Slatina

Sixt Biludlejning i Rogaska Slatina

Sixt Biludlejning i Rogaska Slatina

Sixt Biludlejning Rogaska Slatina er filialen, der står til din disposition i den sydøstlige del af Slovenien. Her, tæt på den kroatiske grænse, venter der dig en sand kulturferie i hjertet af Europa, hvis det da ikke er forretningsrejsen, der har kaldt dig til denne del af Europa. Sixt er klar til at udleje en bil til dig, uanset om du er til forretning eller fornøjelse. Lad os håndtere din billeje i Rogaska Slatina, så du får mere overskud til enten forretningerne, seværdighederne eller samværet med dem omkring dig.Billeje i Rogaska Slatina indbyder via den gode beliggenhed til hyggelige dagsture til eksempelvis Kroatiens hovedstad Zagreb, som ligger cirka 70 km mod syd, men dette betyder ikke, at byen ikke selv har noget at byde på, tværtimod. Rogaska Slatina er nemlig en af Sloveniens gamle kurbyer, som i mange år har været berømt for sine naturlige kilder, som man allerede havde fået øjnene op for flere tusinde år, hvor det nuværende Slovenien var en del af Romerriget. I dag er byen for mange slovenere nærmest synonym med rekreation og wellness, og hvis du bare trænger til at koble af i indbydende og naturskønne omgivelser, er biludlejning i Rogaska Slatina det perfekte valg. Der er nemlig mulighed for vandreture i området, slentreture i den hyggelige og velbevarede by samt shoppeture i Sloveniens næststørste by Maribor, som ligger godt 50 km mod nord. Her er der med andre ord lidt af det hele, så lej en bil og få en god bid af oplevelsespakken.
Klar med Sixtbilen, der optimerer køreturen

Klar med Sixtbilen, der optimerer køreturen

Sixt er det helt rigtige valg, når det drejer sig om billeje i Rogaska Slatina. På vores centralt beliggende kontor kan vores dygtige og imødekommende personale tilbyde dig en skøn rundrejse ud i attraktive udlejningsbiler til herlige priser. Sortimentet spiller både på økonomibiler, stationcars, terrængående 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. Det gode er, at Sixt som værende en af verdens største biludlejningspartnere kan tilbyde dig en helstøbt oplevelse, hvorfor Sixtbilen kan kombineres med en række tilvalg, lige fra GPS og autostole til bagageløsninger og ubegrænset kilometertal. Du kan altid rådgive dig med en af Sixts medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvad der skal være en del af din tur. Måske vil du også bare gerne have tips til, hvor du gebærder dig på de slovenske veje. Sixt kan hjælpe dig med alt inden for biludlejning!
Show more
Godt at vide når du lejer i Rogaska Slatina
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rogaska Slatina.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rogaska Slatina?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rogaska Slatina. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rogaska Slatina?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Rogaska Slatina
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rogaska Slatina?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rogaska Slatina?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rogaska Slatina

Vis mere