Billeje i Singapore Changi Lufthavn

 

Mest populære i Singapore Changi Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Singapore Changi Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Singapore Changi Lufthavn filial

Adresse

80, Blvd Airport, Unit 01-K05, 819642 Singapore, Singapore
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
09:00 - 21:00
Helligdage
09:00 - 21:00

Vores services ved Singapore Changi Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hvis du drømmer om at udforske det spændende Singapore, er en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Singapore Changi Lufthavn (SIN) et godt valg. Når du lander i Singapore Lufthavn,møder du en medarbejder fra Sixt koncernen, der fører dig hen til din kvalitetsbil. Du vælger frit din foretrukne bilkategori,og uanset om du tager til Singapore med henblik på at klare forretningsaftaler eller skal se rækken af topseværdigheder, har Sixt teamet i Singapore Changi Lufthavn bilen, der dækker kørebehovene.
Fra Singapore Flyer til Universal Studios

Fra Singapore Flyer til Universal Studios

Singapore er hjemsted for nogle af verdens smukkeste naturreservater, herunder byens zoologiske have og Underwater World Aquarium, hvor du kan opleve orangutanger eller tage på natsafari. Med billeje i Singapore Changi Lufthavn kan du desuden tage den korte køretur til byens centrum for at prøve nogle af Singapores lækre lokale retter, inden du tager en tur i Singapore Flyer, som tilbyder en fantastisk udsigt. Kør også gerne på en uforglemmelig tur til den nærliggende ø Sentosa, hvor du kan nyde strande og aktiviteter som Universal Studios. Enførsteklasses bil fra Sixt Biludlejning i Singapore Changi Lufthavn letter din tur rundt i landet.
Fleksibilitet og gode priser hos Sixt

Fleksibilitet og gode priser hos Sixt

Sixt tager sig af det praktiske, når du skal på bilrejse i Singapore. Hvis du er på udkig efter en prisvenlig og moderne økonomibil, stationcar eller 4x4, kan du finde den hos Sixt Biludlejning i Singapore Changi Lufthavn. En Sixt bil på rejsen gør dig uafhængig af offentlig transport eller andres rejseplaner. Du kan desuden forbedre din køreoplevelse med tilbehør som GPS navigation og services som ubegrænset kilometertal eller dækning af yderligere en fører på lejekontrakten. Bestil din billeje i Singapore Changi Lufthavn online eller ved at ringe i dag, og så hjælper vi dig med at leje en bil fra et førsteklasses udvalg.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Singapore Changi Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Singapore Changi Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Singapore Changi Lufthavn skal du være minimum 22 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Singapore Changi Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Singapore Changi Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Singapore Changi Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Singapore Changi Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Singapore Changi Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Singapore Changi Lufthavn

Vis mere