Billeje i Singapore

 

Steder du kan begynde din rejse i Singapore

Mest populære i Singapore

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Singapore Changi Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Singapore

Sixt Biludlejning i Singapore

Sixt Biludlejning i Singapore

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Singapore. Her ankommer du til sydspidsen af den berømte Malaccahalvø, og stræder som Johor og Singaporestrædet er med til adskille Singapore fra nabolandene Malaysia og Indonesien. Du er kort sagt på vej mod Østen, og med billeje i Singapore har du en oplagt mulighed for at gå på jagt blandt alle de hemmelige skatte, som landet tilbyder dig. Sixt er det rette valg for dig, der søger en ukompliceret biludlejning i Singapore, og hvor den høje kvalitet matches af favorable priser og et dedikeret kundeserviceteam. Find os f.eks. i Singapores lufthavn eller på centrale steder rundt om på øen. Har billeje i Singapore din interesse, kan der bookes allerede i dag, enten via hjemmesiden eller telefonen.Når du skal et smut til Singapore, skal du være opmærksom på, at der er venstrekørsel. Det kræver måske lidt omstilling fra din side, men ellers ligner mange af køreforholdene dem, du allerede kender fra de danske veje. Det er f.eks. forbudt at køre, mens man taler i mobiltelefon, ligesom alle skal være spændt fast i sikkerhedsselen. Man kører endvidere med lygterne tændt fra 7 aften til 7 morgen. Steder, du kan nyde i SingaporeNår du kommer fra lufthavnen eller dit hotel i din Sixt udlejningsbil, kan du lægge vejen forbi Marina Bay Sands, der er et moderne arkitektonisk kompleks med luksushoteller, broer, søer, ligesom du kan tage elevatoren til Skypark, hvorfra du får et overblik over hele byen. Du finder også her Helix Bridge, der er udformet som et DNAmolekyle. Du kan få stor glæde af din Sixt udlejningsbil i dette særlige område, da der er utallige seværdigheder, såsom botanisk have, den verdenskendte zoo, museer samt Fort Canning Park. Singapore er også kendt for sit Red Dot Design Museum og Science Centre Singapore.Hvis du har brug for at slappe af, kan du sætte kursen mod Sentosa Island og nyde strandeneog havet. Eller du kan opleve verdenskulturen i Little India og Arab Street og ikke mindst Chinatown, der har markeder og restauranter med velsmagende orientalsk mad. Her finder du også Chinese Heritage Centre og adskillige templer à la Temple of 1000 lights og Yueh Hai Ching, der blot er et af mange kinesiske templer i byen. Her får du kort sagt hele Fjernøsten serveret på et sølvfad, hvorfor billeje i Singapore er en fremragende idé, når du har mod på at stille din eventyrlyst.
Show more

Godt at vide når du lejer i Singapore

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Singapore?
For at leje bil hos SIXT i Singapore skal du være minimum 22 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Singapore.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Singapore?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Singapore

Kan jeg booke et langtidslejemål i Singapore?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Singapore?

Udforsk vores biludlejningslokationer Singapore

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Singapore

Vis mere