Billeje i Zürich

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Zürich filial

Adresse

Pfingstweidstr. 3, 8005 Zürich, Schweiz
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 18:00
Lør
07:00 - 12:00

Vores services ved Zürich

Sixt Zürich

Sixt Zürich

Lej en voresførsteklasses biler i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning Zürich. Schweiz' største by ligger i den nordlige del af og byder på noget for enhver smag. Med en udlejningsbil bliver det desuden meget hurtigere at komme rundt i byen. Hent nøglerne på kontoret, som ligger i distrikt 5, ikke langt fra Prime Tower, og lad Sixt teamet give dig en god start på Schweiz opholdet. Fra kontoret i Zürich har du kun kort køreafstand til nogle af byens mange spændende seværdigheder, såsom byens finansielle centrum med schweizerure og banker, butikker med landets kendte chokolade og den dejlige Zürichsee. Sixt teamet klarer alle detaljer om din billeje i Zürich, så du kan læne dig tilbage og nyde ferien eller forretningsrejsen i Schweiz.
Sixt Biludlejning i Zürich

Sixt Biludlejning i Zürich

Sixt ønsker, at gøre det så nemt som muligt for dig at leje din drømmebil i Zürich, og derfor er bestillingsprocessen blevet gjort lettilgængelig, så du blot skal sætte kryds ved dine ønsker. Gå ind på vores hjemmeside, åbn vores app på din smartphone eller grib telefonen og ring til os. Sixt begyndte i 1912 med at udleje kvalitetsbiler til favorable priser, og den dag i dag er alle vores biler mere komfortable og pålidelige end nogensinde før. Du er altid velkommen til at spørge vores Sixt team til råds. Nyd den uafhængighed og fleksibilitet, som billeje i Zürichgiver dig.Noget, du ikke opnår med offentlig transport. Find din udlejningsbil her på siden og mød den i dejlige Zürich.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Zürich
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zürich?
For at leje bil hos SIXT i Zürich skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zürich.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zürich?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 957 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,4)
Vejen til SIXT
(4,4)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Zürich

Kan jeg booke et langtidslejemål i Zürich?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zürich?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?