Billeje i Zug

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Zug filial

Adresse

Zuger Strasse 77, 6340 Baar, Schweiz
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Zug

Sixt Zug

Sixt Zug

Lej en førsteklasses bil hos Sixt Biludlejning Zug i Baar. Dejlige Baar ligger i det nordlige Schweiz omgivet af smuk natur og ikke langt fra storbyen Zürich. Når du udgår fra kontoret Zug, har du kort køreafstand til nogle af Baar og omegnens bedste seværdigheder, såsom de smukke ruiner fra slottet Wilderburg og de fascinerende grotter Höllgrotten. Det er utroligt nemt at bestille billeje ved Sixt Zug via vores hjemmeside eller pr. telefon, og Sixts biler er altid moderne, af høj kvalitet og komfortable. Vi kan hjælpe dig med at finde drømmebilen til familieferien, den romantiske weekend eller forretningsrejsen, og udlejningsbilen venter på dig, når du ankommer til Baar. Lej en bil i dag og afhent bilnøglerne hos det glade Sixt team, som gør sit bedste for, at din biloplevelse skal blive en uforglemmelig oplevelse.
Sixt Biludlejning i Zug

Sixt Biludlejning i Zug

Sixt har gjort det nemt for dig at leje din drømmebil hos kontoret ved Zug, som du kan bestille online eller telefonisk. Vælg din ønskede bilkategori, f.eks. en økonomibil, 4x4 eller stationcar, og eventuelt tilbehør, såsom GPS navigation eller autostol. Vi gør dig her opmærksom på, at vi ikke er i stand til at garantere en specifik bilmodel, kun bilkategorien, men du er altid sikret en moderne kvalitetsbil. Med billeje ved Zug kan du desuden få et ekstra navn på lejekontrakten, tilvælge fuld kaskobeskyttelse og nyde kontorets 24 timers returneringsservice. Vores hjælpsomme medarbejdere hjælper dig, hvis du har brug for yderligere information eller har spørgsmål om vores produkter og Baarområdet. Få mest muligt ud af din bilrejse i vidunderlige Schweiz med Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Zug
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zug?
For at leje bil hos SIXT i Zug skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zug.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zug?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 264 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Zug

Kan jeg booke et langtidslejemål i Zug?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zug?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?