Billeje
Wallis
Oversæt
Schweiz // Wallis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Wallis: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Wallis, også kendt som Valais, og kør rundt i en schweizisk region, hvor det vrimler med attraktive skisportssteder, fantastiske alpegrotter og smukke vinmarker, der trives i det middelhavslignende klima. Med biludlejning i Wallis kan du kort sagt forkæle din indre livsnyder, ligesom du kan få dyrket alle de ønskede friluftsaktiviteter. Vi kan varmt anbefale dig biludlejning i Wallis, så du når rundt til de mange idylliske byer, der har hvert deres særpræg. Husk, at du kan booke billeje i Wallis allerede i dag ved blot at ringe til os. Du kan også klare bookingen over nettet.

 
 • Bern Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport
  3123 Belp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Bern

  Sixt Billeje
  Seftigenstrasse 83
  3007 Bern

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.07:30 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Lausanne

  Sixt Billeje
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.08:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Wallis

Wallis eller Valaiser en skøn schweizisk kanton, der grænser op til både Frankrig og Italien. Egnen er rig på naturseværdigheder, og du kan derfor roligt forvente dig et møde med smukke bjergsøer, gletsjere, naturparker og ikke mindst alpegrotter, der byder på forskellige oplevelser. Med biludlejning i Wallis kan du f.eks. tage direkte til Champéry og Verbier, der er kendt som attraktive skisportssteder. Her får du kilometerlange pister i et landskab, hvor du virkelig får mulighed for at give den gas blandt de mange bjergtinder. Du kan dog også nyde bjerg spa resortet Leukerbad, det historiske kvarter i Brig med Stockalper slottet og middelhavsklimaet i Sien. Billeje i Wallis bringer dig muligvis også forbi Rhônedalen eller et af de mange andre vinområder, der kendetegner Wallis. Du kan kort sagt forvente dig lidt af et eventyr, når du kører rundt i schweiziske Wallis, hvad enten du er vinnyder, friluftsmenneske eller storbymenneske.

Sixt Biludlejning er et oplagt valg

Ønsker du at leje en bil, er Sixt Biludlejning et godt valg. Vi har været en af verdens vigtigste biludlejningsaktører gennem en række årtier og har i dag stationer over det meste af kloden. Samtidig kan vi bryste os af et sortiment, hvor den høje standard er i fokus. Med Sixt får du kort sagt udelukkende førsteklasses udlejningsbiler, der normalt kun har kørt 25.000 km eller mindre. Du bestiller udlejningsbilen ud fra den ønskede kategori og kan vælge mellem økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne, cabrioleter og varevogne, men vær dog opmærksom på, at udvalget kan variere stationerne imellem. Udlejningsbilerne hos Sixt kan forsynes med ekstraudstyr, så du f.eks. både får en autostol og GPS med på turen. Samtidig er du velkommen til at spørge vores kyndige team til råds, hvis du har brug for at vide mere om biludlejning i Wallis og omegn.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice