Billeje i Bern

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Bern filial

Adresse

Seftigenstrasse 83, 3007 Bern, Schweiz
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 17:00
Lør
07:30 - 12:00

Vores services ved Bern

Sixt Bern

Sixt Bern

Velkommen til Sixt Biludlejning i Bern, hvor vi står klar med din drømmebil og til at byde dig velkommen til smukke Schweiz. Afdelingen ligger i hjertet af smukke Bern og med kort afstand til alle attraktioner. Hovedstaden byder på noget for enhver smag, f.eks. Einsteins hus, den gamle bydel, som er på UNESCO's Verdensarvliste, parlamentsbygningen og bjørnene i Bärengraben. Du er desuden mindre end to timers kørsel fra både Zürich og Basel. Sixt hjælper dig med at finde den helt perfekte bil til ferien, forretningsrejsen eller den romantiske weekend med din kæreste. Uanset om du søger en enkel og praktisk model eller en lidt mere luksuriøs variant, har vi en pålidelig udlejningsbil, der passer netop dig. Bilen står klar, når du ankommer til kontoret i Bern og her ser Sixt teamet frem til at vejlede dig omkring den spændende by.
Sixt Biludlejning i Bern

Sixt Biludlejning i Bern

Lej en bil hos Sixt i dag og glæd dig til at udforske Bern i det vestlige Schweiz. En udlejningsbil giver dig fuld frihed og fleksibilitet på rejsen, så du kan køre derhen, hvor du vil og når det passer dig. Sixt giver dig desuden muligheden for at gøre det i en skøn, prisvenlig kvalitetsbil, hvilket jo bare gør det endnu sjovere. Med billeje i Bern skal du blot tage stilling til, hvilken bilkategori du foretrækker, såsom en praktisk økonomibil, en robust 4x4 eller en smart sportsvogn, eller om du ønsker ekstraudstyr. Vi efterstræber, at du opnår tryghed og gode minder med billeje iBern.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Bern
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bern?
For at leje bil hos SIXT i Bern skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bern.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bern?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 333 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Køretøjet
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,3)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bern

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bern?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bern?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bern

Vis mere