Billeje
Neuenburg
Oversæt
Schweiz // Neuenburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Neuenburg: Sixt biludlejning online booking

Når du planlægger din tur til Neuenburg i Schweiz, så lej en bil via Sixt, da vi har forskellige kontorer placeret rundt omkring i hele regionen. Neuenburg ligger i den smukke region af samme navn, hvor en lejet bil giver dig mulighed for at komme vidt omkring og få det hele med. Flyver du til Schweiz, kan du benytte dig af biludlejningen i Neuenberg allerede i lufthavnen i Bern, og således kommer du hurtigt fra start. Husk, at du både kan leje din bil online eller via telefonen.

 
 • Bern Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport
  3123 Belp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Bern

  Sixt Billeje
  Seftigenstrasse 83
  3007 Bern

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.07:30 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Bern og omegn

Bern har en helt særlig stemning. Vartegnet er den gamle byport, Zyttgloggenturm, med et ur, hvis mekaniske figurer bevæger sig for hvert timeslag. Dette monument og andre har fået Bern placeret på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det hyggelig historiske centrum stammer fra middelalderen og er fyldt med smalle gyder og maleriske brønde. Navnet kommer af, at byens officielle grundlægger dræbte en bjørn via det første skud på en jagt, og man er ikke i tvivl om, hvad byens navn betyder, for bjørnen er portrætteret over hele byen, ligesom byens bjørnepark er en attraktiv seværdighed. Besøg også gerne det lille museum Einstein Haus, som er et museum om relativitetsfysikeren, der engang boede i byen. Også Paul Klee Centret i forstaden Schöngrün er værd at kigge forbi.

Søernes land

Vest for Bern ligger søerne Bielersee, Neuchâtelsee og Murtensee. Her har du mulighed for at komme på bådture på alle tre søer samme dag. Er du til gastronomiske fornøjelser er Emmental området placeret øst for søerne, hvor ostene er så store som møllehjul. Du kan også overveje at besøge flere af Schweiz’ flotte byer. Luzern og Zürich ligger ikke så langt fra Neuenberg. Du kan derfor roligt forvente, at der bliver en del ting, du skal se på din tur gennem dette schweiziske område.

Biludlejning i Neuenberg, en god base for ferien

Det giver rigtig god mening at benytte sig af vores billeje under ferien i Neuenberg. Kun således får du maksimalt ud af regionen og kan altid køre trygt på de fremmede veje, velvidende at du bliver akkompagneret af vores velfungerende biler samt den gode service, der har kendetegnet os siden opstarten i 1912. Husk gerne på, at når du benytter dig af billeje i Neuenberg hos Sixt, kan vi kun garantere dig bilkategorien, ej modellen. Den bestemmes ved ankomsten, men vi forsøger at tage mest muligt hensyn til dine behov og ønsker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice