Billeje
Bern
Oversæt
Schweiz // Bern
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bern: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i en af Schweiz` smukkeste byer, Bern, og kom helt tæt på bjørne, Einsteins hus, rosenhaven samt de historiske monumenter, der har været med til at sætte Bern på UNESCO`s Verdensarvsliste. Med Sixt Biludlejning i Bern når du hurtigt rundt til hovedstadens mange kulturseværdigheder, ligesom de mange søer og andre idylliske byer venter lige uden for bygrænsen. Book derfor din billeje i Bern allerede i dag, så alt det praktiske er klaret, og du blot kan se frem til at nyde denne storbyatmosfære.

 
 • Bern Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport
  3123 Belp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Bern Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Parkterasse 14
  3012 Bern

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

 • Bern

  Sixt Billeje
  Seftigenstrasse 83
  3007 Bern

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.07:30 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bern

Drømmer du om at få et godt indblik i den schweiziske kultur, er det ideelt at begynde rejsen i Bern. Her finder du bl.a. en smuk katedral, Paul Klee Centret samt Einsteins hus. Bern er i dag en moderne storby, men bevæger du dig ind i den gamle bydel, får du masser af historie, og området figurerer på UNESCO`s Verdensarvsliste. Du kan også nyde synet af vartegnet Zyttgloggenturm, parlamentsbygningen, springvandet på Bundesplatz eller byens smukke rosenhave. Er du i Bern, kommer du ikke uden om bjørnene, der har en særlig tilknytning til byen. I Bärengraben kan du få syn for sagen. Med billeje i Bern kan du også nå ud til flere dyreparker uden for byen, ligesom Bielersee er attraktivt. Her bevæger du dig ind i søernes land. Biludlejning i Bern bringer dig vidt omkring, så bestil din udlejningsbil allerede i dag hos Sixt.

Hvilken udlejningsbil vælger du?

Det gode ved at vælge Sixt Biludlejning er, at vi kan tilbyde dig flere stationer i og omkring Bern. Du kan således frit vælge den station, der ligger bedst i forhold til din rejse. Måske vil du leje din bil allerede i lufthavnen, eller måske vælger du stationen nær dit hotel. Tag et kig på vores hjemmeside og få et godt overblik over de forskellige alternativer. Her kan du også læse mere om forskellige udlejningsbiler og de respektive kategorier, der bl.a. omfatter økonomibiler, stationcars. sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Overvej, om du blot vil køre rundt i Bern, eller om du gerne vil tage nogle udflugter til bl.a. Zürich og Basel, der begge ligger inden for to timers kørsel. Med biludlejning i Bern er der pludselig åbnet op for mange muligheder, så hvorfor begrænse dig til én enkelt destination? Vi udstyrer gerne din udlejningsbil med GPS navigation og andre former for ekstraudstyr, så dine køreture i vores førsteklasses udlejningsbiler bliver en ren fornøjelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice