Billeje i Baar

 

Mest populære i Baar

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Zug der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Baar

Sixt Biludlejning i Baar

Sixt Biludlejning i Baar

Hos Sixt Biludlejning i Baar finder du lynhurtigt favoritbilen til din bilrejse gennem Schweiz. Den lille by Baar ligger i den nordlige del af landet, ca. 30 km syd for storbyen Zürich. Fra byen har du nem adgang til søerne Zugersee, Ägerisee og Zürichsee samt andre naturskønne omgivelser, som kun ligger en kort køretur væk fra filialen. Sixt har gennem de sidste 100 år udviklet sig til at blive et verdenskendt biludlejningsfirma med kontorer i over 100 lande. Når du vælger at leje bilen ved Sixt, får du høj kvalitet til favorable priser samt en stor frihed på bilrejsen, hvor du f.eks. selv vælger kontor, bilkategori og afhentningsdato. Start planlægningen af din rejse i Schweiz og reservér Sixt billeje i Baar allerede i dag.Hvis du har Schweiz i tankerne, er det en fremragende idé at leje en moderne udlejningsbil hos Sixt, der både passer til de korte byture samt de større strækninger. Under ferien eller forretningsrejsen i eller omkring Baar må du endelig ikke glemme at nyde områdets dejlige natur og mange søer. Pak madpakken og rygsækken og tag på en dejlig vandretur omkring Zugersee ved udkanten af de schweiziske alper og nyd de fantastiske udsigter over vand, bjerge og grønne marker. Fra Sixt Biludlejning i Baar kan du desuden sætte kurs mod det skønne slot og museum Zug, der huser mange interessante genstande og desuden byder på sjove aktiviteter for børn og dejlige udsigter over byen Zug. Parkér dernæst bilen og bevæg dig rundt i Zugs gamle bydel.
Vælg en Sixtbil og få større fleksibilitet under opholdet

Vælg en Sixtbil og få større fleksibilitet under opholdet

Sixt billeje i Baar giver dig chancen for at opleve Schweiz på dine betingelser. Forsinkede busser og overfyldte tog er passé. De eliminerer nemlig enhver form for spontanitet, så er du nysgerrig på livet, giver dét at leje en bil endnu større mening. Med en udlejningsbil fra Sixt sætter du nemlig direkte kurs mod de seværdigheder, du har sat på listen, og pludselig dukker de smukke, schweiziske alperop i horisonten. Gennemse vores store udvalg af kvalitetsbiler her på hjemmesiden og udvælg din foretrukne bilkategori. Du bør notere dig, at vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel ved forhåndsbestillinger, men du er altid sikret en førsteklasses bil fra den udvalgte kategori. I forbindelse med bestillingen af din Sixtbil kan du også bestille nyttigt tilbehør og tjenester, som venter sammen med udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Baar.
Show more

Godt at vide når du lejer i Baar

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Baar?
For at leje bil hos SIXT i Baar skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Baar.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Baar?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Baar. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 280 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Baar

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Baar?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Baar?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Baar?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Baar

Vis mere