Billeje
Timisoara
Oversæt
Rumaenien // Timisoara
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Timisoara: Sixt biludlejning online booking

Timisoara har en masse at tilbyde dig, der har lyst til at besøge Rumænien. Har du tid til at se mere end blot byen, er det oplagt at benytte billeje i Timisoara, så du kan opleve mere af provinsen Banat og andre dele af Rumænien. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Timisoara, er du sikret en god service og premium biler. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag, så den står klar ved din ankomst. Du kan også med fordel få en god snak med vores medarbejdere om færdsel i landet, så du er godt klædt på til de rumænske veje.

 
 • Timisoara Lufthavn

  Sixt Billeje
  2 Strada Aeroport
  307200 Timisoara

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Timisoara

Byen er bygget ovenpå et gammelt romansk fort, som kan spores tilbage til ca. år 1212. Med tiden voksede byen sig til at blive den største i det vestlige Rumænien, men den blev sidenhen ødelagt af tatarerne. Byen er placeret ved Begafloden og er i nedsynkning, hvorfor bl.a. katedralen har 5000 træstøtter under sig. I Timisoara kan du også lære meget mere om et andet fald, årsagen til kommunismens fald. Museet fortæller historien om, hvorfor det mægtige Sovjets fald netop blev igangsat her. Byen har endvidere en nydelig gammel bydel, som byder på spændende udflugtsmuligheder. En kuriositet er, at Timisoara var den første by i Europa, som fik elektrisk lys på offentlige gader.

Sydkarpaterne og andre udflugter

Har du benyttet dig af biludlejning i Rumænien, bør du unde dig selv en tur gennem Sydkapterne, hvor du kommer op i hele 2035 meters højde. Herfra er du ganske tæt på landets højeste bjerg, Moldoveanu. Det er ideelt at stoppe op i byen Sibiu, som blev udpeget som Europæisk Kulturby tilbage i 2007. Du bør bl.a. nyde byens smukke bygninger i den gamle bydel. Med billeje i Timisoara kan du nemt få adgang til oplevelserne blandt borge og slotte. Besøg f.eks. den største borg Sarmisegetusza Traiana, som romerne byggede i tidligere tider. Eller hvad med en overnatning i en militærbase fra før Første Verdenskrig i byen Orastie? Området fungerer idag et militærmuseum fra kommunisttiden, men i Ceausescus regeringstid var deten ammunitionsfabrik. Forestil dig at bo nede i en kanon eller kampvogn! Lej en bil hos Sixt Biludlejning allerede i dag over nettet eller telefonisk. Med biludlejning i Timisoara kommer du nemt og bekvemt rundt til områdets mange andre faciliteter og kan tage ferien i det ønskede tempo og på de foretrukne strækninger.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice