Billeje
Suceava
Oversæt
Rumaenien // Suceava
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Suceava: Sixt biludlejning online booking

Let din rejse rundt i det nordlige Rumænien ved at leje en moderne bil ved Sixt Biludlejning i Suceava. Sixt er eksperter ud i førsteklasses køretøjer, konkurrencedygtige priser og personlig service, og teamet ved Sixt Biludlejning i Suceava gør sit bedste for, at din bilrejse skal blive både behagelig og fornøjelig. En førsteklasses bil fra Sixt tager dig rundt i det nordøstlige Rumænien på ubesværet vis, og hvis du får lyst til et lidt længere roadtrip, har du gode muligheder for at besøge nabolandene Ukraine og Moldavien. Du planlægger naturligvis opholdet helt efter dine ønsker og drømme. Find den rette udlejningsbil ved Sixt i Suceava her og nu.

 
 • Suceava Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroportul Stefan cel Mare
  727475 Salcea

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Suceava

Lej en bil og udforsk de ønskede destinationer rundt omkring Suceava og i et tempo, der falder dig naturligt. Styr f.eks. Sixtbilen mod byens hyggelige middelalderlige centrum, hvor du kan opleve den imponerende Suceavafæstning med de mange tårne og værelser, der fortæller en spændende historie, eller besøg det interessante etnografiske musem Hanul Domnesc. Uanset hvad du vil foretage dig på rejsen, byder Suceava på noget for hele relseselskabet. Gå f.eks. en hyggelig tur i den dejlige park Sipote Cetate, foretag et stop ved den historiske kirke Manastirea Hagigadar eller slå et smut forbi Historii Bukowiny Museum, der giver et godt indblik i landets historie. Sixt billeje i Suceava giver mange muligheder for både kortere eller længere ture, og du slipper for at skulle vente på den kollektive trafik.

Kvalitetsbiler til ethvert behov ved Sixt

Når du lejer en bil ved kontoret i Suceava, kan du forvente dig attraktive priser på vores førsteklasses udvalg, der vel at mærke henvender sig til alle. Til rejsen i Rumænien kan du f.eks. forhåndsbestille en komfortabel økonomibil, en moderne 4x4%u2019er eller en rummelig stationcar, som står klar til dig ved din ankomst til filialen. I forbindelse med billeje i Suceava forudbestiller du fra en given kategori og kan således ikke reservere én bestemt bilmodel. Den endelige udlejningsbil hentes dog altid fra den valgte kategori. Ved bestilling af udlejningsbilen online eller telefonisk kan du desuden tilføje ekstraudstyr og tjenester, der kan lette bilrejsen lidt ekstra. Gør klar til at udforske det nordlige Rumænien sammen med Sixt. Bemærk gerne, at vi er en af de leverandører, der har været længst tid i branchen, ligesom vi altid har taget hånd om vores kunders behov på professionel vis. Du kan derfor forvente dig en yderst troværdig oplevelse med Sixtteamet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice